OTP banka: Bonus paket račun – bez naknade za vođenje u prva tri meseca

Objavljeno: 09.05.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Tradicionalno, kao generalni sponzor Noći muzeja u Novom Sadu, OTP banka se i ove godine uključila u prodaju karata za ovu manifestaciju. Svi posetioci koji kupe kartu za Noć muzeja u jednoj od filijala u Novom Sadu, a koji se odluče da počnu da koriste Bonus paket račun OTP banke, moći će da koriste ovaj paket tekućeg računa bez naknade za vođenje u prva tri meseca.

Ovu pogodnost moći će da koriste klijenti u periodu od 5. do 31. maja koji po prvi put otvaraju Bonus paket račun u OTP banci ili žele da paket koji koriste zamene Bonus paketom. Za korišćenje ove mogućnosti dovoljno je prikazati uplatnicu na kojoj se vidi da je kupovina karte za Noć muzeja izvršena preko OTP banke.

Takođe, tokom ovog perioda, svi posetioci koji budu kupili karte u ekspoziturama OTP banke, moći će da učestvuju u izvlačenju nagrada. Dodela nagrada za posetioce i koncert flamenko grupe La Familia održaće se 19. maja, u filijali OTP banke, na Bulevaru Mihajla Pupina 6, kao deo programa Noći muzeja.

Karte za manifestaciju Noć muzeja u Novom Sadu posetioci mogu da kupe u filijalama OTP banke koje se nalaze na sledećim adresama: Bulevar oslobođenja 127, Bulevar oslobođenja 80, Bulevar Mihajla Pupina 6 i Rumenačka 1.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana