Credit Agricole: Specijalna sajamska ponuda – krediti sa povoljnim kamatnim stopama

Objavljeno: 11.05.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

U okviru 79. međunarodnog poljoprivrednog sajma, Crédit Agricole Srbija pripremila je specijalnu ponudu za kredite namenjene poljoprivredi, sa izuzetno povoljnim uslovima. Poljoprivrednim proizvođačima, na raspolaganju su krediti indeksirani u evrima sa nominalnom kamatnom stopom od 7,75 odsto godišnje i efektivnom kamatnom stopom od 8,21 odsto godišnje.

Ključni partner poljoprivrednika u Francuskoj tradicionalno je upravo Crédit Agricole što pokazuje i 80% ukupnih plasmana mreže Banke kroz izuzetno povoljne i raznovrsne poljoprivredne kredite. Crédit Agricole banka u Srbiji je u skladu sa tradicijom na francuskom tržištu, kao Banka broj 1. u finansiranju poljoprivrede, kojom pokriva 70% tržišta poljoprivredne proizvodnje i 40% industrije za preradu hrane, prva podnela zahtev za Subvencionisani Agro kredit ove godine i isplatila klijenta. Čak 9 od 10 poljoprivrednika odlučuje se da za dugoročnog partnera 'kroz dobra i loša vremena' izabere Crédit Agricole, jer ima iskustvo banke koja je okrenuta ka rešavanju stvarnih problema poljoprivrednika. Povoljnim ponudama usluga, Crédit Agricole Srbija osnažuje svoje veze sa srpskim poljoprivrednicima i potvrđuje svoju stratešku posvećenost izgradnji održivog i efikasanog poljoprivrednog sektora u Srbiji. – rekao je  predsednik Izvršnog odbora Crédit Agricole Srbija gospodin Baldomero Valverde.

Pored ponude uz subvenciju Ministarstva, Crédit Agricole Srbija će, tokom trajanja Sajma, ponuditi izuzetno atraktivne kreditne proizvode sa fiksnom kamatnom stopom u evrima i fleksibilnim mogućnostima otplate. Nominalna kamatna stopa će se kretati od 7,75%, a efektivna od 8,21% i pokrivaće finansiranje od 5000 evra naviše-bez ograničenja.

Za sve kreditne proizvode namenjene finansiranju poljoprivredne mehanizacije, zainteresovani posetioci, će moći da dobiju preliminarna odobrenja kredita za nabavku poljoprivredne mehanizacije u roku od svega sat vremena na licu mesta.

Detaljnije uslove finansiranja kao i druge informacije, klijenti mogu da dobiju na štandu Crédit Agricole Srbija, u hali 1 u toku trajanja Poljoprivrednog sajma, kao i na svim drugim mestima na Sajmu gde se nalaze zvanične oznake banke.

Nastavljajući ciklus edukativno poslovnih susreta, tokom trajanja ovogodišnjeg sajma, Banka će organizovati i stručnu konferenciju na temu „U susret EU i IPARD fondovima uz podršku Crédit Agricole Srbija”, na kojoj će predavanja održati domaći i strani eksperti iz oblasti poljoprivrede i finansija.Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana