Komercijlana banka na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Objavljeno: 11.05.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Komercijalna banka je i ove godine prisutna na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, od 12. do 18. maja.

Ovim povodom Banka je uz redovnu ponudu Kombank agrar kredita, za klijente pripremila i Sajamsku akciju kredita, koja će trajati sve do 15. juna. U tom periodu Komercijalna banka odobravaće DUGOROČNE DINARSKE POLJOPRIVREDNE KREDITE ZA KUPOVINU TRAKTORA, KOMBAJNA I PRIKLJUČNIH MAŠINA. Ovi krediti namenjeni su fizičkim licima, nosiocima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava, koji imaju otvoren tekući poljoprivredni račun u Komercijalnoj banci. Krediti se odobravaju na period do 84 meseca za novu i do 60 meseci za polovnu poljoprivrednu mehanizaciju, sa grejs perodom do 6 meseci i bez naknade za obradu zahteva. Kamatna stopa je 8,95% na godišnjem nivou, uz primenu valutne klauzule.

Štand Komercijalne banke nalazi se u Master hali Novosadskog sajma, i naše kolege biće na raspolaganju svim zainteresovanim za proizvode namenjenim agraru, a posebno za specijalnu sajamsku ponudu za kupovinu poljoprivredne mehanizacije.

Informacije o sajamskoj ponudi zainteresovani mogu da dobiju i na Interent sajtu www.kombank.com [1], na brojeve telefona Kontakt centra 0700 800 900 i 011 20 18 600, kao i u ekspoziturama Komercijalne banke širom Srbije.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana