Hipo Alpe Adria bank: Fiksne kamatne stope za oročene depozite u evrima sa isplatom kamate unapred

Objavljeno: 11.05.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Hypo Alpe Adria banka ponudila je nove pogodnosti za štednju svim zainteresovanim građanima koji žele da novac oroče u evrima uz atraktivne fiksne kamatne stope na period od tri, šest i dvanaest meseci i mogućnost isplate kamate unapred.

Za oročene depozite u evrima na period od tri meseca, efektivna kamatna stopa iznosi pet odsto, za period od šest meseci kamata je 5,10 odsto dok je za oročenje štednje na godinu dana kamatna stopa najviša i iznosi 5,25 odsto. Građani koji žele da iskoriste ove povoljnosti mogu to da učine u svakoj poslovnici Hypo banke u zemlji, uz minimalan ulog od 100 evra.

-Novim promotivnim uslovima za štednju želeli smo da motivišemo naše građane da oročavanjem novca kod nas, obezbede sebi i dodatne prilive od kamata nakon isteka perioda oročenja. Ovaj put prioritet dajemo oročenoj štednji u evrima, kako bi zadovoljili i potrebe naših klijenata koji se odlučuju za ovaj tip štednje - rekao je Dušan Mihailović, direktor Sektora upravljanja prodajom Hypo Alpe Adria banke.


 


PRIMER ZA OROČENJU ŠTEDNJU U EVRIMA NA PERIOD OD ŠEST MESECI

Iznos depozita

10.000 EUR

Period oročenja

6 meseci

NKS

5,52%

EKS

5,10 %

Ukupan iznos kamate

273,80 EUR

Porez na kamatni period – 10 %

27,38 EUR

Ukupan iznos za isplatu depozita i kamate

10.246,42 EUR


 

 


Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana