VIP ekspozitura

Objavljeno: 27.12.2007


Novosti iz banaka izvor: Komercijalna banka-Beograd

U četvrtak, 27. decembra, u 13 sati, u Ulici Makedonskoj 29, Komercijalna banka je svečano obeležila početak rada svoje prve VIP ekpoziture.

U želji da ostvari novi vid komunikacije sa klijentima koji značajno doprinose uspešnom poslovanju Komercijalne banke i u želji da promoviše najnovije trendove u korišćenju finansijskih usluga, Banka je osmislila i uredila ekspozituru za svoje VIP klijente.

Koncept organizovanja ove ekspoziture u skladu je sa najvišim standardima bankarskog poslovanja. U prvom planu je funkcionalnost i efikasnost zadovoljavanja celog spektra zadovoljavanja finansijskih potreba VIP klijenata. Istovremeno, to je i neformalan, sofisticiran ambijent sa atraktivnim dizajnerskim i arhitektonskim rešenjima.

VIP ekspozitura Komercijalne banke prostire se na 560 kvadratnih metara, na dva nivoa, sa svim pratećim bankarskim sadržajima. Otvaranjem ove jedinstvene ekspoziture u našoj zemlji Komercijalna banka bitno doprinosi obogaćivanju ponude na domaćem bankarskom tržištu.

Svojom funkcijom, dizajnom, vizuelnim identitetom i položajem ovaj prostor zauzeće značajno mesto i na poslovnoj i arhitektonskoj mapi Beograda.

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana