Folksbanka predstavila novi E banking

Objavljeno: 17.05.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Folksbanka je poštujući svoju poslovnu politiku kreiranja naprednih rešenja za svoje klijente i prateći njihove potrebe pustila u rad novu E-banking platformu za fizička lica. Klijenti će se logovati na e-banking na isti način kao i do sada - putem linka na sajtu banke sa postojećim korisničkim imenom i lozinkom.

Jelena Petrović, ekspert za razvoj proizvoda Folksbanke objašnjava:

E-banking je sistem za elektronsko bankarstvo, koji svojim korisnicima omogućava raspolaganje novcem i plaćanje, bez potrebe za fizičkim pojavljivanjem u banci I  svakako najjednostavniji način svakodnevnog obavljanja transakcija i omogućava veliku slobodu i stalnu kontrolu nad svojim sredstvima 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

Konkretno, plaćanje računa (mnogo niže provizije nego na šalterima pošte i banaka, uz neuporedivu uštedu vremena), stalna informacija o proviziji za svako elektronsko plaćanje, lak i brz prenos sredstava sa jednog na drugi dinarski/devizni račun, prenos sredstava između redovnih i O2 računa (štedni račun na čije se iznose pripisuje kamata svako jutro), uplata na račun kreditne kartice, kupovina i prodaja deviza su neke od pogodnosti koriščenja ovakvog načina plaćanja.

Elektronsko bankarstvo za fizička lica je postavljeno tako da korisnicima znatno ubrza i olakša plaćanje, preuzimanje informacija o stanju na računu i sve to bez dolaska u banku. Korišćenje E-bankinga omogućujesmanjenje troškova transakcija, brži obrt sredstava, siguran i bezbedan platni promet, uštedu vremena kao i mogućnost obavljanja transakcija sa radnog mesta, od kuće i stalni uvid u stanje na računu i promet.

Izbegnite gubljenje vremena na čekanja u redu i sva plaćanja vršite preko E-banking sistema od kuće, sa posla, uz mnogo niže provizije nego na šalterima banaka i pošte.

Ono što je bitno napomenuti je da je bezbednost svih podataka, svih informacija I plaćanja maksimalno osigurana na više načina. Korisnik ima uvek informaciju o datumu i vremenu poslednjeg korišćenja e-bankinga, kao i automatski log-off posle 30 minuta (u slučaju da korisnik greškom ostane logovan na računaru).E-banking Folksbanke Vam pruža potpunu sigurnost pri plaćanju i čuva tajnost podataka njegovih korisnika.

 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana