Credit Agricole: Stambeni krediti bez troškova za obradu kredita

Objavljeno: 24.05.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Crédit Agricole banka je pripremila specijalnu ponudu stambenih kredita bez troškova za obradu kreditnog zahteva i konkurentnom kamatnom stopom. Ova specijana ponuda pogodna je za sve klijente koji rešavaju jedno od osnovnih životnih pitanja jer im omogućava da ostvarenu uštedu na ovaj način imaju na raspolaganju za opremanje prostora, uz veoma povoljne uslove otplate.

Kamatna stopa je varijabilna - 4.5 odsto fiksno + šestomesečni Euribor. Maksimalni period otplate je 30 godina, a maksimalni iznos kredita 200.000 evra.

Na primer, ukoliko se klijent odluči da kupi nekretninu od 40.000 evra, položi učešće u iznosu od  20% od iznosa nekretnine i odabere maksimalni rok otplate, mesečna rata bi mu iznosila samo 187 evra.

Crédit Agricole banka Srbija je članica Credit Agricole grupe, vodeće bankarske grupacije u Francuskoj i Evropi. Banka broj 1. u Francuskoj uspešno zadovoljava trećinu domaćinstava kroz  široku ponudu bankarskih i finansijskih aktivnosti. Grupa zapošljava više od 160,000 ljudi u 70 zemalja a kroz mrežu svojih filijala uspešno zadovoljava potrebe 54 miliona klijenata širom sveta. Kao najbolja banka za poslove sa stanovništvom u Francuskoj, Crédit Agricole je vodeći finansijski partner ekonomije Francuske i ujedno najveća banka za poslove sa stanovništvom  u Evropi.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana