Zaposleni Alpha Bank proveli Dan dobrovoljaca u domovima za decu bez roditeljskog staranja

Objavljeno: 28.05.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Pod sloganom Zajedno, radost je veća Alpha Bank je u nedelju 27. maja, poklonila 20 računara i opremila nameštajem računarske kabinete. Donirana je i sportska oprema, odeća i knjige.

Ono što je najvažnije je da su volonteri Alpha Bank sa štićenicima domova u Beogradu, Sremskoj Kamenici, Užicu i Kruševcu proveli lep dan sa štićenicima domova u druženju i veselom raspoloženju. U beogradskim domovima “Moša Pijade” i “Drinka Pavlović” donacije je uručio g. Zoran Stojaković, direktor Poslovne mreže Alpha Bank.

I ove godine, rukovodeći se najboljim načelima i tradicijom volonterizma, Alpha Bank organizovala je Dan dobrovoljaca, u kome je učestvovalo blizu 400 zaposlenih. Naime, od 2009. godine, tog jednog dana u godini, zaposleni Alpha Bank ujedinjeni u ideji i delovanju na polju društveno odgovornog poslovanja organizuju akciju kojom pokušavaju da promene, olakšaju i oplemene svet u kome živimo. Ovogodišnji, četvrti po redu Dan dobrovoljaca posvećen je deci bez roditeljskog staranja.

Dan dobrovoljaca se i ove godine obeležava kao internacionalni dan na nivou Grupe, kada zaposleni Alpha Bank Grupe iz Grčke, Kipra, Makedonije, Ukrajine, Bugarske i Albanije ujedinjenom akcijom rešavaju jedan problem lokalne zajednice.Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana