Piraeus Leasing uvećao kapital

Objavljeno: 30.05.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Piraeus Leasing Beograd je uvećao kapital za 75,3 miliona dinara dokapitalizacijom od strane Piraeus banke Beograd. U godini u kojoj kompanija obeležava petogošnjicu uspešnog poslovanja na srpskom tržištu, zabeležen je rast ukupnog kapitala na 313,3 milinona dinara u kom Piraeus banka učestvuje sa 49%, dok Piraeus banka Atina ima 51%.

Rezultat poslednje dokapitalizacije svakako će biti unapređenje veoma atraktivne ponude koja uključuje kompletan paket lizing usluga i veoma povoljne uslove plaćanja, fleksibilan plan otplate i punu kontolu troškova.

Komantarišući novi priliv kapitala, direktor kompanije Piraeus Leasing g-din Konstantinos Tsiolis je izrazio veliko zadovoljstvo učinjenim tokom pet godina poslovanja na srpskom tržištu i otkrio planove za naredni period:  “Uvećanjem kapitala Piraeus Leasing je učvrstio svoju poziciju na tržištu i dodatno osnažio svoje potenicijale za širenje poslovanja i profitabilnost komapnije. Svež kapital biće direktno usmeren na nove plasmane. Verujem da je to pravi način da pokažemo da smo strateški usmereni  na razvijanje poslovanja u Srbiji i dugoročno posvećeni lokalnom tržištu.“Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana