Subvencionisani krediti za energetsku efikasnost Crédit Agricole banke

Objavljeno: 04.06.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Crédit Agricole banka je proširila ponudu kreditnih proizvoda za fizička lica uvodeći mogućnost odobravanja kredita za energetsku efikasnost iz programa Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja.

Subvencionisani krediti za energetsku efikasnost se mogu koristiti za finansiranje izvođenja radova, nabavku, postavljanje izolacije i zamenu spoljašnje stolarije, nabavku i ugradnju energetski efikasnijih peći, kotlova ili podstanica, nabavku opreme za centralno grejanje i ostale opreme kojom se unapređuje energetska efikasnost.

U ponudi Banke su potrošački krediti i krediti za rekonstrukciju i adaptaciju, a klijenti imaju mogućnost izbora između dinarskih i kredita indeksiranih u evrima. Period otplate je od 13 do 60 meseci, odnosno do 120 meseci za kredite za rekonstrukciju i adaptaciju indeksirane u evrima.

Crédit Agricole banka je za sve klijente pripemila specijalnu ponudu u promotivnom periodu – fiksnu kamatnu stopu za oba modela dinarskih kredita.

Crédit Agricole banka Srbija je članica Credit Agricole grupe, vodeće bankarske grupacije u Francuskoj i Evropi. Banka broj 1. u Francuskoj uspešno zadovoljava trećinu domaćinstava kroz  široku ponudu bankarskih i finansijskih aktivnosti. Grupa zapošljava više od 160,000 ljudi u 70 zemalja a kroz mrežu svojih filijala uspešno zadovoljava potrebe 54 miliona klijenata širom sveta. Kao najbolja banka za poslove sa stanovništvom u Francuskoj, Crédit Agricole je vodeći finansijski partner ekonomije Francuske i ujedno najveća banka za poslove sa stanovništvom  u Evropi.


 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana