OTP bank: Trendovi u bankarstvu i kreditiranje poljoprivrede

Objavljeno: 19.06.2012


Novosti iz banaka izvor: OTP banka

OTP banka Srbija i Privredna komora Srbije započeli su organizaciju okruglih stolova na temu Trendovi u bankarstvu i kreditiranje poljoprivrede. Prvi u nizu sastanaka održan je u Valjevu, a učesnici ove radionice bili su poljoprivredni proizvođači iz valjevskog kraja, koji su u razgovoru sa predstavnicima OTP banke ukazali na ono što im je najpotrebnije kada je u pitanju finansiranje njihove proizvodnje, u cilju razvoja privrede Valjevskog okruga.

Na osnovu potreba poljoprivrednih proizvođača iz ovog kraja, koji je prvenstveno voćarski, OTP banka Srbija razviće proizvode koji će u biti u skladu sa ovim segmentom privrede. Cilj sastanaka je da se direktno od poljoprivrednika sazna šta im je neophodno vezano za razvoj njihove proizvodnje, kako bi se kreditna ponuda banke najbolje prilagodila njihovim mogućnostima. 

- Cilj nam je da kreiramo ponudu koja je prihvatljiva za poljoprivrednike, i koja je u skladu sa njihovim potrebama i mogućnostima, kako bi mogli svoje obaveze da otplaćuju na vreme, i bez teškoća - rekao je Ivan Radojčić zamenik predsednika Izvršnog odbora OTP banke Srbija.
U saradnji sa privrednom komorom Srbije, OTP banka planira da nastavi sastanke sa poljoprivrednim proizvođačima i iz drugih krajeva Srbije, kako bi na tržištu ponudila proizvode koji u potpunosti zadovoljavaju zahteve klijenata. Sastanci će biti organizovani u Zrenjaninu kao kraju koji je orijentisan na proizvodnju žita, ali i u Leskovcu koji je orijentisan na proizvodnju povrća.
 

P banka Srbija članica  je međunarodne  OTP  Bank grupe  koja posluje sa  tradicijom  dugom  šest decenija i predstavlja  vodeću  finansijsku  grupaciju  u  Mađarskoj. Preko svojih podružnica u regionu postala je odlučujući akter na bankarskom tržištu centralne i jugoistočne Evrope. OTP banka Srbija razume potrebe moderne poljoprivredne proizvodnje i nudi posebne uslove za kreditiranje poljoprivrede.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana