Krediti za nerezidente

Objavljeno: 24.01.2008


Novosti iz banaka izvor: Raiffeisen bank-Beograd

Raiffeisen banka je u svoju kreditnu ponudu stanovništvu uvela i stambene kredite namenjene nerezidentima, osigurane kod Nacionalne korporacije.

Na ovaj način Raiffeisen banka sada državljanima Srbije koji imaju boravak u inostranstvu duži od godinu dana, ili stranim državljanima koji na osnovu dozvole za boravak (radne vize) borave u Srbiji kraće od godinu dana, pruža mogućnost dobijanja kredita za kupovinu stambenog objekta u našoj zemlji.

Ovaj kredit se odobrava u iznosu do 200.000 EUR odnosno do 330.000 CHF, sa rokom otplate od 72 do 360 meseci.

EKS za ovaj kredit se kreće od 8,18% za model kredita indeksiran u evrima, odnosno od 6,28% za kredit indeksiran u švajcarskim francima.

Uz pomenuti kredit, Raiffeisen banka je svoju ponudu obogatila i uvođenjem kredita za adaptaciju i rekonstrukciju stambenih objekata za nerezidente osiguranog kod Nacionalne korporacije, namenjenog takođe državljanima Srbije koji imaju boravak u inostranstvu duži od godinu dana, ili stranim državljanima koji na osnovu dozvole za boravak (radne vize) borave u Srbiji kraće od godinu dana. Ovaj kredit se odobrava u iznosu do 100.000 EUR odnosno do 165.000 CHF, sa rokom otplate do 180 meseci.

EKS za ovaj kredit se kreće od 9,43% za model indeksiran u evrima, odnosno, od 7,55% ako je indeksiran u švajcarskim francima.

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana