Nagrade za najbolje korisnike ISIC Maestro platne kartice u OTP banci

Objavljeno: 22.06.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

OTP banka, u saradnji sa GPA (Global Project Agency), nosiocem licence za međunarodnu ISIC karticu, pruža mogućnost svim studentima starosti između 18 i 27 godina, da osvoje vredne nagrade. Otvaranjem Studentskog paketa i apliciranjem za ISIC Maestro karticu u OTP banci, svakog korisnika očekuje poklon, a korišćenje kartice na POS terminalima omogućuje osvajanje vrednih nagrada – putovanja, laptop računara ili mobilnih telefona.

Međunarodna ISIC Maestro kartica primenjuje se kao osnovno sredstvo identifikacije na mnogim univerzitetima širom sveta, ali ova kartica ima i platnu funkciju što znači da se sa njom može plaćati na preko 3 miliona prodajnih mesta širom sveta i koristiti je na svakom bankomatu sa oznakom Maestro. Svi koji žele da apliciraju za Studenstki paket i ISIC Maestro karticu, mogu to da urade u bilo kojoj filijali OTP banke, tako što će doneti na uvid ličnu kartu i indeks (ili potvrdu o statusu studenta), i uplatiti članarinu za studentsku organizaciju ISIC.

Benefiti koje nudi ISIC Maestro platna kartica su:

• Popusti na više od 35.000 prodajnih mesta u preko 120 zemalja širom sveta
• Korišćenje kartice na svim bankomatima sa oznakom MAESTRO
• Korišćenje kartice na preko 3 miliona prodajnih mesta širom sveta

Studentski paket računa nudi sledeće usluge:

• OTP Direkt – elektronsko bankarstvo putem koga se mogu plaćati računi
• SMS servis – za potpunu kontrolu računa i kartice. Prvih 5 poruka će biti besplatno!
• VISA Virtuon Card – kartica za plaćanja na Internetu
• Studentski overdraft – dozvoljeno prekoračenje po računu

Svi koji u periodu do 31. oktobra 2012. godine umesto gotovine, koriste ISIC Maestro karticu mogu da osvoje vredne nagrade. Dvadeset korisnika koji ostvare najveći promet po kartici u ovom periodu mogu da osvoje jednu od vrednih nagrada, tri laptop računara, sedam putovanja za dve osobe u neku od evropskih zemalja, kao i deset mobilnih telefona.Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana