EUR 118,41 USD 103,34 CHF 103,62

Kursna lista


Zvanični kurs Evra za dan 23.10.18. :: 118.4105 rsd

Osveženje za budžet u Eurobanci

Objavljeno: 02.07.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Tokom letnjih meseci Eurobanka je pripremila specijalnu promotivnu ponudu - mogućnost podizanja svih vrsta kredita bez troškova obrade. Promotivna ponuda traje do 31. avgusta, i odnosi se na keš, potrošačke, refinansirajuće, auto, stambene, kredite za rekonstrukciju stana ili kuće i preduzetnike.

- Eurobanka je ponudila svojim sadašnjim i budućim klijentima osveženje budžeta, bilo da se radi o fizičkim licima, malim preduzećima ili preduzetnicima, sa željom da tokom leta omogućimo povoljnije kreditiranje, bez troškova obrade. Verujemo da će rasterećenje od ovih troškova, koji su iznosili do 2,5% od ukupnog iznosa kredita, pomoći svima da ostvare svoje planove, prispele obaveze, otputuju na odmor ili reše stambeno pitanje - istakao je Vladan Vilotijević, direktor razvoja u Sektoru za poslovanje sa stanovništvom Eurobanke.

Svi zainteresovani građani i preduzetnici detalje ponude mogu dobiti od zaposlenih u preko 100 filijala Eurobanke širom Srbije, koji će ih voditi kroz ceo proces podizanja kredita i prikupljanja neophodne dokumentacije. Pored toga, klijenti dodatne informacije mogu dobiti besplatnim pozivom na korisnički servis EuroPHONE 0800 1111 44.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka