Osveženje za budžet u Eurobanci

Objavljeno: 02.07.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Tokom letnjih meseci Eurobanka je pripremila specijalnu promotivnu ponudu - mogućnost podizanja svih vrsta kredita bez troškova obrade. Promotivna ponuda traje do 31. avgusta, i odnosi se na keš, potrošačke, refinansirajuće, auto, stambene, kredite za rekonstrukciju stana ili kuće i preduzetnike.

- Eurobanka je ponudila svojim sadašnjim i budućim klijentima osveženje budžeta, bilo da se radi o fizičkim licima, malim preduzećima ili preduzetnicima, sa željom da tokom leta omogućimo povoljnije kreditiranje, bez troškova obrade. Verujemo da će rasterećenje od ovih troškova, koji su iznosili do 2,5% od ukupnog iznosa kredita, pomoći svima da ostvare svoje planove, prispele obaveze, otputuju na odmor ili reše stambeno pitanje - istakao je Vladan Vilotijević, direktor razvoja u Sektoru za poslovanje sa stanovništvom Eurobanke.

Svi zainteresovani građani i preduzetnici detalje ponude mogu dobiti od zaposlenih u preko 100 filijala Eurobanke širom Srbije, koji će ih voditi kroz ceo proces podizanja kredita i prikupljanja neophodne dokumentacije. Pored toga, klijenti dodatne informacije mogu dobiti besplatnim pozivom na korisnički servis EuroPHONE 0800 1111 44.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana