UNIQA osiguranje – zvanična osiguravajuća kuća EXIT festivala

Objavljeno: 12.07.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

UNIQA osiguranje i EXIT festival potpisali su ugovor kojim je UNIQA postala zvanična osiguravajuća kuća ovogodišnjeg EXIT-a. Na taj način svi posetioci festivala osigurani su od posledica nesrećnog slučaja, a neophodno je da sve vreme boravka na festivalu sa sobom imaju sačuvanu ulaznicu kao dokaz ukoliko dođe do prijave nesrećnog slučaja.

„Veoma smo ponosni što smo ove godine zvanični partner EXIT festivala. Budući da je Exit najznačajniji muzički festival u ovom delu Evrope, a UNIQA osiguranje jedna od vodećih osiguravajućih kuća, koja u Evropi posluje upravo u zemljama iz kojih je najveći broj posetilaca festivala, do saradnje je došlo prirodno. Želeli smo da omogućimo posetiocima da se bezbrižno provedu, jer je EXIT, pored vrhunskog muzičkog programa poznat i po kvalitetnoj zabavi, odličnoj atmosferi i pozitivnoj energiji kojom tih dana odiše ceo Novi Sad“, rekla je Sonja Marić, direktor marketinga UNIQA osiguranja.

I ove godine organizatori su se pobrinuli da bezbednost bude na besprekornom nivou, ali budući da se nezgode ne mogu predvideti, UNIQA osiguranje je iz predostrožnosti osiguralo sve potencijalne posetioce. Ukoliko do povrede dođe, potrebno je da se posetilac obrati najbližem službenom licu, pokaže svoju ulaznicu i prati dalje instrukcije. 
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana