Nova filijala Crédit Agricole Banke na Voždovcu

Objavljeno: 27.07.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Crédit Agricole Banka je u sredu, 25. jula 2012. godine otvorila novu filijalu na opštini Voždovac lociranu u ulici Vojvode Stepe broj 71.

Svečano otvaranje nove filijale Crédit Agricole Banke u ulici Vojvode Stepe 71, kome su prisustvovali klijenti Banke, predstavnici Opštine i rukovodstvo Banke, je presecanjem vrpce i pozdravnim govorom obeležio Predsednik Izvršnog odbora Crédit Agricole Banke g. Baldomero Valverde.

Crédit Agricole Banka je radi ostvarivanja partnerskog odnosa sa novim okruženjem pripremila niz pogodnosti koje će važiti u promotivnom periodu od otvaranja filijale do 30.09.2012. godine.

Za građane koji postanu klijenti nove filijale, Banka omogućuje da do kraja 2012. godine bez naknade koriste Konfort paket račun koji obuhvata dinarski i devizni tekući račun, Visa electron i Metro debitne kartice, e-bank i SMS info. Klijenti mogu konkurisati i za gotovinske i kredite za refinansiranje u dinarima bez naplate provizije za obradu zahteva.

U cilju bliske saradnje sa privrednicima iz lokalnog okruženja, pripremljena je i posebna ponudu za pravna lica i preduzetnike koji će, kao novi klijenti ove filijale imati besplatno održavanje tekućeg računa do kraja godine, Visa i Metro business debitne kartice bez godišnje članarine, e-bank bez mesečne naknade u periodu od tri meseca nakon isteka testnog perioda i dozvoljeni minus bez troškova obrade zahteva.

Detalji o ovim pogodnostima, kao i o ostalim uslugama i proizvodima koje su u standardnoj ponudi Crédit Agricole Banke mogu se dobiti od zaposlenih u filijali u ulici Vojvode Stepe 71 ili preko mejla beogradvstepe@creditagricole.rs.

 



Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana