Hipo keš krediti i krediti za refinansiranje bez troškova obrade

Objavljeno: 27.08.2012


Novosti iz banaka izvor: Hipo Alpe Adria banka

Svi klijenti Hypo Alpe Adria banke će biti oslobođeni plaćanja naknade za obradu kredita, ukoliko do kraja oktobra podnesu zahtev za dinarski keš ili kredit za refinansiranje.

Krediti za refinansiranje odobravaju se u iznosu od 500 do 10.000 evra (u dinarskoj protivvrednosti) na rok otplate od 12 do 84 meseca. Zahvaljujući njima, klijenti će moći da refinansiraju sve obaveze kod drugih banaka po kreditima, kreditnim karticama i pozajmicama po tekućim računima. Keš krediti se odobravaju na 12 do 72 meseca. Minimalni iznos keš kredita, koji se odobravaju na 12 do 72 meseca je 500 evra, dok je maksimalni iznos 5.000 evra (u dinarskoj protivvrednosti).

-U susret jesenjim troškovima nakon sezone odmora, većina građana razmišlja o mogućnostima finansiranja novih obaveza, od opremanja školaraca i budućih studenata za početak nove školske godine, do pripreme zimnice i nove sezone slava. Zato smo pripremili posebne povoljnosti, kako bi naši klijenti sve ove potrebe mogli da podmire na najpovoljniji način - istakao je Dušan Mihailović, direktor sektora upravljanja prodajom Hypo-Alep-Adria- Bank a.d. Beograd.

Obe vrste kredita odobravaju se sa fiksnom ili varijabilnom stopom, u zavisnosti od toga šta najviše odgovara budućim korisnicima. Njihova dodatna prednost je i u tome što građani ne moraju da polože depozit ili učešće i što je procedura za njihovo izdavanje veoma brza.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana