Tekst objavljen: 05.11.2012 12:43        


Ukoliko želite da oživite kultnu scenu iz filma Titanik ili pomognete kravi da se oteli, čuvajte svoje telefone jer se nikada ne zna kada oni mogu da "nastradaju".

Šta povezuje ajfon i kravu? Prevare sa osiguranjem

Sajt MobileInsurance.com objavio je listu najzanimljivijih slučajeva u kojima su vlasnici telefona pokušali da naplate osiguranje zbog svojih oštećenih telefona.

Jedan farmer iz Devona tvrdio je da mu je ajfon nesrećnim slučajem „upao“ u njegovu kravu jer je telefon koristio kao izvor svetlosti dok se krava telila. Telefon se kasnije ipak pojavio, mada je bio oštećen.

Neobičan slučaja zabeležen je u Velsu gde je jedna tridesetogodišnjakinja prijavila „krađu“ svog blekberija od strane galeba. Naime, dotični galeb navodno je oteo telefon iz njene ruke dok je obalom šetala svog ljubimca.

U još jednoj neverovatnoj priči životinja je kriva za sve. Tokom posete Longleat safari parku jedan tridesetogodišnjak slikao je majmune, kasnije tvrdeći da mu je jedan od majmuna ukrao telefon.

Ništa bolje nije prošao ni par koji je inspirisan filmom Titanik poželeo da oživi čuvenu scenu na pramcu broda. Međutim, kada su hteli da svojim telefonom ovekoveče trenutak, aparat im je ispao iz ruku u okean.

Ne želeći da plati 60 funti i uživa u jednom od povratničkih koncerata sastava Blur, jedan njihov fan popeo se na jedno od drveća u Hajd parku ne bi li svojim ajfonom snimio koncert. Međutim, kada je bend izašao na scenu, od silnog uzbuđenja telefon mu je ispao i razbio se u komadiće.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
osiguranje prevare mobilni telefoni osiguranje imovine

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana