Tekst objavljen: 19.09.2012 18:44        


Londonski magazin Vorld fajnens (World Finance) proglasio je Unika osiguranje za najbolje osiguravajuće društvo u Srbiji za 2012, saopštila je ta osiguravajuća kuća.

Unika najbolje osiguravajuće društvo za 2012.

Kako je navedeno, rezultati ostvareni u prvoj polovini godine, ali i tokom poslednjih pet godina, uspešna strategija poslovanja, inventivnost, investicije i briga o klijentima, ključni su parametri koji su doprineli da Unika osiguranje dobije ovu prestižnu nagradu.

Uprkos brojnim nestabilnostima na tržištu, Unika je imala izvanredne poslovne rezultate tokom prvih šest meseci ove godine.

Nagradu za najbolja osiguravajuća društva u svetu, pored ostalih oblasti, magazin Vorld fajnens dodeljuje od 2007. godine, a dobitnike na predlog čitalaca bira stručni žiri koji čine eksperti sa velikim iskustvom u oblasti finansijskog novinarstva.


Unika Srbija je zabeležila rast premije od 17,65 odsto u odnosu na isti period prošle godine, čime je ponovo ostvarila najviši rast među vodećim osiguravajućim kompanijama na našem tržištu.

U saopštenju se dodaje da je rast u skoro svim segmentima osiguranja doveo do povećanja tržišnog učešća od 0,65 odsto, čime je potvrđena peta pozicija na tržištu osiguranja, sa ukupnih 6,69 odsto učešća.

Na polju životnih osiguranja Unika je, sa 8,11 odsto tržišnog učešća, na petoj poziciji, dok u neživotnom osiguranju, Unika i dalje zauzima četvrtu poziciju, sa 6,40 odsto tržišnog učešća.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
unika uniqa najbolji osiguranja osiguravajuće kuće

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana