Tekst objavljen: 06.05.2014 13:20        


U susret 81. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu AIK Banka je svoju ponudu obogatila kreditima kreiranim specijalno za proizvođače ratarsko-industrijskih kultura koji imaju sklopljene kooperacione ugovore sa prerađivačima i organizatorima proizvodnje.

AIK: Specijalna ponuda poljoprivrednih kredita

Prepoznavši potrebe poljoprivrednika za dodatnim sredstvima kojima će obnoviti mehanizaciju i nabaviti repromaterijal ili doći u posed novih poljoprivrednih površina, AIK Banka je ponudila kratkoročne kredite za finansiranje i organizovanje tekuće proizvodnje ratarsko-industrijskih kultura kao i dugoročne kredite za kupovinu mehanizacije.

Za kredite mogu konkurisati registrovana poljoprivredna gazdinstva, preduzetnici, zadruge i mala i srednja preduzeća kao proizvođači i organizatori proizvodnje ratarsko-industrijskih kultura.

Minimalni iznos poljoprivrednih kredita je 500.000 dinara, odnosno 5.000 evra. Ročnost za kratkoročne kredite je do 12 meseci, a za dugoročne krediti do 72 meseca, dok je grejs period do 12 meseci.

Korisnici kredita mogu sami da biraju plan otplate. Sredstva se mogu vraćati u vidu mesečnih, tromesečnih, polugodišnjih ili čak godišnjih rata. Mesečna fiksna kamatna stopa za kratkoročne dinarske kredite kreće se od 1,21 odsto, odnosno 0,56 odsto za kratoročne kredite indeksirane u evrima. Dugoročni krediti za kupovinu mehanizacije indeksirani u evrima kreću se od 9.5% + 6 mesečni Euribor.

Verujući u poljoprivredni potencijal Srbije i posebno Vojvodine, AIK Banka želi da bude aktivan član društva koji će značajno doprineti dugoročnoj sigurnosti u razvoju i proizvodnji. Upravo iz tog razloga AIK Banka je pripremila posebne pogodnosti otplate kredita na osnovu kooperacionog ugovora.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
aik banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana