Tekst objavljen: 30.10.2012 13:42        


Crédit Agricole banka je za nedelju štednje pripremila specijalnu ponudu za dečju štednju kod Vile Dobrile.

Dečja štednja Crédit Agricole banke

Dečja štednja kod Vile Dobrile je štednja po viđenju sa neograničenim iznosom uloga koju roditelji ili staratelji mogu otvoriti svojoj deci. Sredstva se mogu uplaćivati u gotovini ili putem trajnog naloga uz atraktivne kamatne stope od 7%za dinare i 1,5% za evre.

Na dinarske račune ove štednje uplate mogu, osim zakonskog zastupnika, vršiti i ostala lica, što je čini idealnom za poklone i nagrade.

Svi mališani koji postanu štediše Crédit Agricole banke do kraja novembra 2012, dobiće i i ceo edukativni paket o štednji. On sadrži kasicu prasicu kao očigledan simbol štednje, knjižicu sa igrama i ilustrovanim savetima za štednju, kao i slatku nagradu.

Na ovaj način Crédit Agricole banka želi da pojača svest rodtelja o značaju štednje, akod dece razvije pravi odnos prema štednji koja nije odricanje od potrošnje, već predstavlja životni stil i kulturu planiranja sredstva.

Crédit Agricole banka je najveća banka za poslove sa stanovništvom u Evropi i kao takva odgovorno nudi i niz drugih štednih proizvoda klijentima koji joj povere svoj novac, počevši od štednje po viđenju sa veoma atraktivnom kamatnom stopom, pa sve do oročenih depozita i dugoročne štednje na godinu, dve ili tri.

Pored toga, klijenti se mogu odlučiti za neke specifične štedne proizvode kao što su: stepenasta štednja na 12, 24 i 36 meseci, štednja sa isplatom kamate unapred, rentna štednja koja im donosi mesečnu isplatu kamate ili štednja na osnovu koje banka odobrava korišćenje dozvoljenog minusa.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
credit agricole Nedelja štednje nedelja štednje 2012 štednja štediše banke

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana