Tekst objavljen: 14.02.2013 15:15        


Erste Banka će tokom promotivnog perioda koji počinje 15. februara klijentima koji to žele odobravatigotovinske kredite i kredite za refinansiranje sa fiksnom kamatnom stopom tokom celog perioda otplate.

Erste: Gotovinski dinarski krediti, fiksna kamata

Maksimalni rok na koji ovi krediti mogu da budu odobreni iznosi 84 meseca.

Klijenti će moći da biraju između kamatne stope vezane za tromesečnu vrednost Belibora i  kamatne stope koja će biti ista sve vreme otplate. Prednost fiksne kamatne stope je potpuna predvidljivost mesečne obaveze, odnosno fiksna rata. Prednost kamatne stope vezane za Belibor jeste njena trenutna niža vrednost i mogućnost daljeg sniženja ukoliko vrednost Belibora bude opadala.

U obe varijante klijenti mogu da izborom dodatnih proizvoda koje bi uzeli uz kredit utiču na sniženje kamatne stope. Dodatni proizvodi koji to omogućavaju su kreditna kartica, dozvoljeni minus, elektronsko bankarstvo i sms servis.

Takođe, kredit za refinansiranje će tokom promotivnog perioda biti odobravan bez naplaćivanja naknade.

Sa kreditnim savetnicima u filijalama Erste Banke klijenti mogu da razmotre koji vid kamatne stope im više odgovara. Informativne ponude klijenti mogu da dobiju i od Info centra Erste Banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
erste banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana