Tekst objavljen: 12.08.2014 13:00        


Eurobank nudi studentima i njihovim roditeljima mogućnost finansiranja studija i svih vrsta stručnog usavršavanja bezgotovinski, putem povoljnih kredita, uz mogućnost otplate do pet godina.

Eurobank: Krediti za finansiranje studija

Krediti za finansiranje studija odobravaju se u iznosu od 24.000 do 1.400.000 dinara, uz rok isplate do 60 meseci. Zahtev za kredit podnosi zaposleno lice, roditelj ili neko drugi, a prenos plate u Eurobank nije obavezan. Specijalne pogodnosti koje očekuju sve zainteresovane podrazumevaju povoljnu kamatnu stopu i mogućnost uzimanja kredita bez učešća i depozita, ali i troškova obrade.

- Eurobank je ove godine odlučila da dodatno podrži napore mladih ljudi koji žele da se dodatno stručno usavršavaju, bilo da je reč o diplomskim ili master studijama, odnosno stručnim kursevima. Našu ponudu prilagodili smo potrebama i mogućnostima roditelja i studenata koji će uz povoljne kamatne stope i mesečne rate, moći da ulažu u obrazovanje i samim tim, obezbede sebi ili svojoj deci bolju perspektivu u budućnosti - istakao je Vladan Vilotijević, direktor Razvoja u sektoru za stanovništvo, Eurobank.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Eurobank

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana