Tekst objavljen: 07.03.2013 13:30        


U skladu sa potrebama i željama svojih klijenata, Findomestic Banka je počela sa izdavanjem VISA Classic debitnih kartica. Findomestic Visa debitna kartica predstavlja internacionalnu platnu karticu namenjenu fizičkim licima i izdaje se uz otvoren tekući račun.

Findomestic: U ponudi i Visa debitna kartica

Takođe, zahvaljujući unapređenju postojećeg programa debitnih kartica, klijentima je obezbeđeno veoma sigurno i jednostavno raspolaganje sredstvima sa tekućeg računa kroz bezgotovinska plaćanja robe i usluga, kao i podizanje gotovine na šalterima i bankomatima u zemlji i inostranstvu.

Vladimir Đorđević, regionalni menadžer kompanije Visa za Srbiju kazao je:

“Veoma nam je drago što je Findomestic Banka odlučila da unapredi program debitnih kartica i što njeni klijenti od sada imaju mogućnost da se uz VISA Classic kartice uvere u prednosti brze, jednostavne i sigurne kupovine ne samo u Srbiji, već i širom sveta. Verujem da će korisnici Visa kartice Findomestic banke svojim novim digitalnim novcem zadovoljavati najrazličitije potrebe – od plaćanja sitnih zadovoljstava do transakcija većih iznosa“.

Findomestic Banka je uvođenjem Visa programa klijentima obezbedila mnogobrojne prednosti kao što su: mogućnost kupovine na više od 29 miliona prodajnih mesta u svetu (uključujući prodavnice na malo, supermarkete, prodavnice odeće, restorane i hotele); podizanje lokalne valute na više od 1,3 miliona bankomata u svetu; upit stanja na svim bankomatima u Srbiji i inostranstvu, visoku bezbednost korišćenja zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji čipa; direktnu vezu sa tekućim računom i automatsko raspolaganje sredstvima sa računa u zemlji i inostranstvu, mogućnost kupovine i plaćanja putem interneta; i dostupnost Info centra Findomestic Banke 24 časa dnevno na broj +381 11 333 6000.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Findomestic banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana