Tekst objavljen: 09.06.2014 15:45        


Banca Intesa pokrenula je drugi po redu nagradni konkurs “Intesa Farmer” koji podrazumeva izbor najboljih poljoprivrednih proizvođača u četiri kategorije - ratarstvo, povrtarstvo, voćarstvo i stočarstvo.

Intesa: Izbor najboljih poljoprivrednih proizvođača

Pobednike ovogodišnjeg „Intesa Farmer“ konkursa banka će nagraditi putovanjem u Pariz na međunarodni sajam poljoprivrede SIA (Salon International de’l Agriculture) u februaru 2015. godine i vaučerima u iznosu od 100.000 dinara za kupovinu poljoprivredne opreme ili stočne ishrane kod partnerskih prodavaca.

„Banca Intesa intenzivno radi na razvoju specijalizovanih finansijskih rešenja namenjenih poljoprovirednim proizvođačima kako bi im pružila sveobuhvatnu podršku u svakom segmentu proizvodnog procesa. Pored činjenice da smo do sada plasirali više od 130 miliona evra kredita agrarnom sektoru i da sarađujemo sa preko 40.000 poljoprivrednika, Banca Intesa je izuzetno posvećena i afirmaciji najboljih primera poljoprivredne proizvodnje o čemu svedoči i pokretanje novog ciklusa Intesa Farmer konkursa.“, izjavio je Predrag Milenović, direktor Sektora za upravljanje segmentom klijenata malog biznisa Banca Intesa.

Pravo učešća na konkursu imaju svi poljoprivredni proizvođači, klijenti Banca Intesa, a prijavljivanje je otvoreno od 9. juna do 18. jula ove godine. Podnošenje aplikacije omogućeno je popunjavanjem upitnika na internet stranici banke (www.bancaintesa.rs) ili u bilo kojoj od blizu 200 ekspozitura širom zemlje.

Opšti kriterijumi na osnovu kojih će stručna komisija izabrati pobednike „Intesa Farmer” konkursa za 2014. godinu jesu godišnji rezultati ostvareni kroz poljoprivrednu proizvodnju, posedovanje sopstvenih prostora za skladištenje, uključenost članova porodice u proizvodni proces i uspostavljen kreditni odnos sa bankom uz uredno izmirivanje finansijskih obaveza.

Takođe, da bi poneo titulu Intesa Ratar, poljoprivrednik bi trebalo da koristi modernu i efikasnu mehanizaciju koja štedi energiju i omogućava ostvarivanje boljih i kvalitetnijih prinosa, dok Intesa Voćar treba da poseduje implementiran sistem navodnjavanja, protivgradne zaštite i da ima sertifikovane sadnice. Dodatni kriterujum koji se postavlja u kategoriji povrtarstva jeste mogućnost proizvodnje u zatvorenom prostoru što iziskuje posedovanje staklenika, plastenika ili folijarnu proizvodnju, a od Intesa Stočara zahteva se uzgoj rasnih grla stoke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
banca intesa inteza

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana