Tekst objavljen: 06.02.2013 12:44        


Crédit Agricole banka je svoju ponudu kartica upotpunila još jednim atraktivnim proizvodom - MasterCard kreditnom karticom koja klijentima omogućava plaćanje na 3 odnosno 6 mesečnih rata bez kamate!

Kreditna kartica Credit Agricole banke bez kamate

Uz ovu karticu, u okviru paketa La Carte Duet, klijent dobija i standardnu VISA revolving kreditnu karticu.

Korišćenjem MasterCard kreditne kartice Crédit Agricole banke klijent ima mogućnost da svaki iznos između 3000 i 6000 dinara plati u tri jednake mesečne rate, dok se iznosi preko 6000 dinara dele na šest jednakih mesečnih rata.

Ova vrsta kreditiranja je beskamatna bez obzira na ukupni iznos plaćanja ili broj rata, a jedini trošak za klijenta je jednokratna provizija od 3% prilikom obavljanja transakcije.

Ukoliko klijent ne izmiri neku od dospelih rata po MasterCard kreditnoj kartici, dospela obaveza se automatski prebacuje na VISA revolving karticu i na taj način klijentu omogućava još relaksiraniju otplatu, obzirom da je minimalni mesečni iznos za plaćanje po VISA kartici samo 5% od iskorišćenog iznosa.

Tokom promotivnog perioda koji traje od 07.02.2013. do 31.03.2013. Crédit Agricole banka svim novim klijentima neće obračunavati jednokratnu nadoknadu pri korišćenju MasterCard kartice, a kamatna stopa na VISA karticu će biti 0%!

Na primer, ukoliko klijent izvrši plaćanje MasterCard kreditnom karticom nakon isteka promotivnog perioda, a u iznosu od 7500 dinara, jednokratna provizija koja će mu biti naplaćena je samo 225 dinara, a svoje obaveze prema Banci će izvršiti u 6 jednakih mesečnih rata od po 1250 dinara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
credit agricole

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana