Tekst objavljen: 15.08.2014 15:30        


Raiffeisen banka je ponudila novu uslugu koja prati savremene trendove i rastuće interesovanje klijenata za kupovinu preko interneta. Takozvani E-commerce servis u praksi podrazumeva bezbedna bezgotovinska plaćanja karticama iz sistema VISA i MasterCard na internet prodajnom mestu trgovca.

Kupovina karticama na internet prodajnim mestima

Sigurnost internet kupovine zagarantovana je primenom sigurnosnih standarda propisanih od strane kartičnih asocijacija Visa Inc. i MasterCard Worldwide. Na ovaj način maksimalno je smanjena mogućnost zloupotrebe platnih kartica, čime se odgovorilo na najveći izazov trgovine putem interneta.

Prednosti internet kupovine su brojne, kako za kupce, tako i za same trgovce. Pre svih, ova vrsta prodaje za trgovce znači niže troškove, poslovanje po principu 24/7 i dostupnost proizvoda kupcima iz celog sveta. Kupci su u mogućnosti da uporede cene proizvoda ili usluga kod različitih prodavaca, te da se opredele za one sa povoljnijom cenom.

Takođe, kupovinu mogu da vrše bez odlaska u prodavnicu, onda kada to njima odgovara. Uz uštedu vremena i novca, na ovaj način se izbegava i pritisak prodajnog osoblja tokom kupovine, ali i obezbeđuje bolja dostupnost informacija o samom proizvodu ili usluzi (kroz mišljenje i utiske drugih potrošača).

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
rajfajzen banka Raiffeisen bank

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana