Tekst objavljen: 25.02.2014 15:31        


Kompanija MasterCard je na Svetskom kongresu mobilnih tehnologija predstavila MasterPass™ in-app plaćanja, omogućivši tako potrošačima da obavljaju sigurna plaćanja iz mobilnih aplikacija.

MasterCard lansira MasterPass In-App plaćanja

MasterPass in-app plaćanja eliminišu potrebu za čuvanjem poverljivih podataka o platnoj kartici u brojnim mobilnim aplikacijama i time pružaju potrošačima iskustvo brzog i jednostavnog plaćanja.

Potrošači kupuju i plaćaju na način koji najviše odgovara njihovim potrebama i životnom stilu i to rade sa svakog uređaja koji poseduju. Oni traže digitalne „prečice“ koje pružaju brzinu, jednostavnost i sjajno iskustvo. Uz MasterPass, to može biti jednostavno prislanjanje, klik ili dodir na kasi, kod kuće ili u pokretu, a sada i direktno iz aplikacije.

Aplikacije koje imaju u sebi ugrađenu MasterPass platformu omogućavaju potrošačima da obave kupovinu samo jednim klikom ili dodirom na svom omiljenom povezanom uređaju bez napuštanja aplikacije. Optimizovani proces plaćanja čini da iskustvo kupovine teče glatko, dok je istovremeno podržano najvišim nivoima sigurnosti i šifriranja.

MasterPass In-app plaćanja biće dostupna programerima i trgovcima početkom drugog kvartala ove godine. Ova usluga zahteva brzu i glatku integraciju sličnu procesu za onlajn trgovce, koji je već uspešno implementiran kod više od 30.000 trgovaca koji prihvataju MasterPass u Australiji, Kanadi, Italiji, Ujedinjenom kraljevstvu i Sjedinjenim Američkim Državama.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
MasterCard

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana