Tekst objavljen: 14.02.2014 16:22        


NLB banka otvorila je novu poslovnicu na Čukarici, u Požeškoj ulici broj 152. Poslovnicu je 12. februara svečano otvorio predsednik Izvršnog odbora NLB banke a.d. Beograd gospodin Samo Nučič.

Otvorena nova poslovnica NLB banke u Beogradu

Nučič je tom prilikom izjavio da NLB banka planira da u narednom periodu pojača tržišni udeo, posebno na teritoriji Beograda, gde je u poslednjih nekoliko meseci otvoreno tri poslovnice.

“Važno je istaći da imamo punu podršku našeg vlasnika - Nove Ljubljanske banke, koja na Srbiju gleda kao svoje najznačajnije strateško tržište, sa velikim potencijalom. To dokazuju i dokapitalizacije banke od strane vlasnika krajem prošle godine u iznosu od 61,3 miliona eura” rekao je Nučič.

On je dodao da je u toku 2013. godine prema instrukcijama i novoj metodologiji NLB Grupe, Banka izvršila neophodne rezervacije kreditnog portfelja sa dopunskom merom konzervativnosti, koje su i dovele do gubitka, ali je na taj način i učvrstile poziciju banke i omogućile da u narednim godinama realizuje ambiciozne planove.

Pored prikazanog gubitka u 2013. godini, adekvatnost kapitala NLB banke je na kraju 2013. godine iznosila približno 18%, što je na nivou proseka u bankarskom sektoru Srbije i znatno viši od zakonskog minimum koji iznosi 12%.

Banka je tokom 2013. godine iskazala visoki stepen likvidnosti, što je omogućavalo efikasno izvršavanje svih obaveza, intenzivno kreditiranje korporativnih i retail klijenata i ulaganje u državne hartije od vrednosti, što daje i dopunsku sigurnost štedišima / klijentima naše banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

NLB banka je od početka februara pojačala svoje redove sa Vlastimiriom Vukovićem koji će kao član izvršnog odbora pokrivati komercijalne aktivnosti Banke, i to kako u domenu poslovanja sa fizičkim licima tako i u domenu poslovanja sa pravnim licima i preduzetnicima. Gospodin Vuković je u svojoj bogatoj karijeri bio na rukovodećim mestima u Vojvođanskoj banci, Inteza lizingu i Banci Intezi.

Povodom otvaranja nove poslovnice, NLB banka je pripremila specijalnu ponudu za sve nove klijente ove poslovnice. Naime, svi građani koji otvore račun u ekspozituri Čukarica do 31. maja 2014. godine, dobijaju vođenje računa u periodu od tri meseca bez naknade, kao i obradu kredita koje u ovom periodu podignu, bez naknade.

Nova poslovnica NLB banke na Čukarici opremljena je prema najvišim standardima i ovo će biti još jedno mesto gde će klijenti NLB banke od naših službenika uvek moći da dobiju savete i odgovore na pitanja u vezi sa našim proizvodima i uslugama kao i da brzo i efikasno realizuju sve bankarske poslove.

Radno vreme nove poslovnice je od 8 do 16 časova, radnim danima, a na ovoj lokaciji nalazi se i bankomat.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nlb banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana