Tekst objavljen: 03.04.2014 14:01        


NLB banka pripremila je novu specijalnu ponudu prilagođenu potrebama penzionera. Pod sloganom "Buđenje proleća" NLB banka klijentima u penziji nudi gotovinske dinarske kredite i kredite za refinansiranje do 500.000 dinara sa rokom otplate do 48 meseci.

Prolećna ponuda za penzionere u NLB banci

Ove kredite mogu koristiti penzioneri PIO fonda kao i primaoci inostranih penzija. Penzioneri koji apliciraju za kredit mogu ali ne moraju imati otvoren tekući račun u NLB banci, niti imaju obavezu da ga otvore da bi dobili kredit.

Gotovinski kredit ima fiksnu mesečnu dinarsku ratu do kraja perioda otplate. Banka potencijalnim korisnicima koji se odluče za kredit za refinansiranje ne obračunava naknadu za njegovu obradu. Nominalna kamatna stopa ovih kredita je od 19,45%, a efektivna od 21,52%.

Dodatna pogodnost je i poklon životno osiguranje tokom perioda otplate. Do kredita se stiže veoma lako i brzo. Od dokumenata potrebna je samo lična karta i tri poslednja mesečna penziona čeka, što značajno ubrzava proces dobijanja kredita, a što se na tržištu kredita ispostavilo kao jedna od prepreka da se građani uopšte odluče za njihovo podizanje.

Pored pogodnosti koje NLB banka nudi građanima u penziji putem kreditnih aktivnosti, podršku najstarijima pruža i kroz priključivanje Pokretu 65+ za brigu o starijima “Stari nisu stvari” u okviru koga će pomoć biti upućena najugroženijim penzionerima u Srbiji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nlb banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana