Zvanični kurs Evra za dan 27.09.21. :: 117.5738 rsd
Tekst objavljen: 27.11.2012 16:59        


Kompanija Visa Inc (NYSE:V) i servis MyUS.com sklopili su partnerstvo kojim će olakšati kupovinu putem Interneta korisnicima van teritorije Sjedinjenih Američkih Država.

Roba iz Amerike i pred vratima kupaca u Srbiji

Kompanija za otpremanje pošiljaka MyUS, putem svog ličnog servisa, omogućava internacionalnim korisnicima kupovinu u američkim prodavnicama, uključujući i one koje nemaju mogućnost prekookeanske dostave ili ne prihvataju ne-američke platne kartice, objasnio je Vladimir Đorđević, Visa Country Manager za Srbiju.

Korisnici Visa platnih kartica mogu besplatno otvoriti nalog na www.MyUS.com/visa i uživati u sigurnoj kupovini preko interneta.
Zahvaljujući partnerstvu sa MyUS-om, korisnici Visa platnih kartica moći će da izvrše plaćanje roba i usluga izabranom Visa karticom. Siguran sam da će ova vest veoma obradovati kornisnike u Srbiji jer im se otvara pristup novim uslugama i pogodnostima koje donosi partnerstvo sa MyUS.com. To je pre svega drugačije iskustvo kupovine koje garantuje sigurnost, lagodnost, brzinu i jednostavnost, jer vam omogućava da iz svojih domova, uz nekoliko „klikova“, kupujete robu na drugom kraju sveta, i pri tom ostvarite popuste“, kazao je Đorđević.

MyUS je višestruko nagrađivani servis osnovan 1997. godine, koji po mišljenju korisnika širom sveta, pruža najbolju uslugu otpremanja pošiljaka. Korisnici Visa platnih kartica od sada mogu da iskoriste pogodnosti kao što su: oslobađanje od plaćanja članarine u naredne dve godine, ušteda od 25% na isporuke tokom prvog meseca i 20% na buduće pošiljke, a obezbeđeno je i besplatno osiguranje u iznosu od 100 američkih dolara.

Kupovina putem Interneta otvorila je globalno tržište, a mogućnost kupovine vodećih američkih brendova uz isporuku u više od 200 zemalja je izuzetno primamljiva za korisnike. Istraživanje kompanije Visa pokazalo je da 25% ispitanika razmišlja o korišćenju servisa koji bi im olakšao kupovinu na prekookeanskim tržištima u narednih 12 meseci”, izjavio je Paul Jung, direktor Visa-e za elektronsku trgovinu za teritoriju Azije i Pacifika, centralne Evrope, Bliskog istoka i Afrike.Partnerstvo sa servisom MyUS omogućiće korisnicima Visa platnih kartica da izvrše transakcije sa bilo kojim našim proizvodom, kao i da iskoriste ponude koje donose uštede”, naglasio je Jung. Korisnicima će biti omogućeno da kupovinu obavljaju kroz uslugu ličnog kupca, koja im pomaže da izvrše kupovinu na aukcijskim sajtovima ili personalizuju svoju narudžbinu. Uz ove usluge, korisnici će moći da prate popuste i ponude uz servise za nalaženje kupona i upoređivanje cena.

Kako se bliži vreme praznika, zadovoljni smo što korisnicima Visa platnih kartica možemo da ponudimo mogućnost kupovine u prodavnicama širom Amerike koje su pripremile mnogobrojne popuste na svoje brendove”, rekao je Michael Chalhub, finansijski direktor u kompaniji MyUS.com.

Naš imperativ je jednostavna i sigurna kupovina putem Interneta. Visa je idealan partner koji će korisnicima omogućiti pouzdana rešenja plaćanja koja ih štite od zloupotreba. Želimo da, od trenutka naručivanja robe do trenutka isporuke pošiljke na njihovu kućnu adresu, korisnici budu uvereni u bezbednost kupovine“, naglasio je Chalhub.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    tech 20.06.2019 13:10

    site is very nice and very useful.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Visa kartice internet kupovina online kupovina

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana