Tekst objavljen: 19.03.2013 15:42        


Vojvođanska banka sa zadovoljstvom predstavlja odličan novi proizvod u svojoj ponudi, Savršen keš kredit, veoma jednostavan i brz, bez depozita i učešća, sa šest meseci fantastične kamate od 12%.

Savršen keš kredit Vojvođanske banke

Svi koji žele da koriste ovaj Savršen keš kredit imaju mogućnost da se odluče da li će ga koristiti kao gotovinski ili kredit za refinansiranje postojećih kreditnih obaveza, uz mogućnost isplate dodatne gotovine. Korisnici ovog kredita mogu biti svi državljani Republike Srbije sa redovnim ličnim primanjima. Samo uz ličnu kartu, za 15 minuta, klijenti dobijaju informaciju o tome da li njihov Savršeni keš kredit može da bude odobren.

Minimalna mesečna rata može da iznosi 1.000,00 RSD, a ono što ovaj kredit čini još savršenijim je rekordno niska kamatna stopa u prvih 6 meseci u iznosu od samo 12%. Posle isteka navedenog perioda obračunava se promenjiva* kamatna stopa od 21,5% godišnje za klijente banke koji svoju mesečnu platu primaju preko računa u Vojvođanskoj banci. Period otplate kredita je od 12 do 96 meseci.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Biljana Stefanovic 15.09.2014 9:27

    Molim vas da mi objasnite kolika bi mi rata bila u prvih sest meseci,ako bih podigla kredit od 200,ooo...a na period otplate npr.72 meseca..a kolika posle sest meseci...Hvala!

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
vojvođanska banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana