Tekst objavljen: 05.03.2013 14:50        


Kako bi olakšala izbor pravog poklona za predstojeći Dan žena, a istovremeno zadovoljila dame istančanog ukusa, UniCredit Banka je predstavila MasterCard poklon karticu prazničnog dizajna.

UniCredit: Idealan poklon za Dan žena

Ova kartica, upakovana u poklon kutijicu, svakako je idealan poklon koji pripadnice lepšeg pola neće ostaviti ravnodušnim. Pored toga, MasterCard poklon kartica štedi vreme jer omogućava da se izbegnu gužve u prodavnicama, dok istovremeno garantuje da će svaka dama dobiti baš onakav poklon o kakvom je maštala.

UniCredit je jedna od vodećih evropskih bankarskih grupacija sa jakim korenima u 22 zemlje, prisutna na oko 50 tržišta. U preko 9.500 ekspozitura više od 160.000 zaposlenih uspešno uslužuje milione klijenata. U regionu Centralne i Istočne Evrope UniCredit, sa preko 3.800 ekspozitura, predstavlja vodeću bankarsku mrežu. Grupa je u ovom regionu prisutna u Azerbejdžanu, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Estoniji, Mađarskoj, Letoniji, Litvaniji, Kazahstanu, Kirgistanu, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Turskoj i Ukrajini.
MasterCard poklon kartica predstavlja idealno rešenje jer svima koji je dobiju na poklon pruža mogućnost da sami izaberu kada i gde će novac potrošiti. Kartica je namenjena i klijentima banke i onima koji to nisu.

Minimalni iznos na kartici je 1.000, a maksimalni 100.000 dinara. Jednokratna naknada za uplate do 10.000 dinara se kreće od 100 dinara, dok se za uplate preko ovog iznosa kreće od 250 dinara.

Međunarodno važeća poklon kartica UniCredit Banke klijentima omogućava i brzo i jednostavno plaćanje putem interneta, plaćanje robe i usluga u objektima u kojima postoji POS terminal sa MasterCard logotipom, u zemlji i inostranstvu, kao i podizanje gotovine na bankomatima UniCredit Banke širom Srbije, bez naknade.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
UniCredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana