Tekst objavljen: 20.02.2013 11:45        


Prema podacima prestižne specijalizovane publikacije "Global Custodian Magazine" Vojvođanska banka proglašena je za najbolju Banku za Kastodi usluge u Srbiji po oceni klijenata u 2012. godini.

Vojvođanska banka najbolja banka za kastodi usluge

Kao obrazloženje za visoko pozicioniranje Vojvođanske banke u Magazinu navode se između ostalog i komentari klijenata Banke. koji govore u prilog tome da je Vojvođanska banka najbolja u Srbiji za kastodi usluge:

„Veoma smo zadovoljni kvalitetom usluga koje dobijamo na osnovu saradnje sa Vojvođanskom bankom“, „Pitanja i problemi se rešavaju brzo i efikasno. Naše osobe za kontakt su uvek na raspolaganju, daju nam potrebne informacije i pružaju izvanrednu i profesionalnu uslugu.“

“Global Custodian Magazine” je vodeći svetski magazin koji na internacionalnom nivou prati poslovanje sa hartijama od vrednosti. Rezultati ovog istraživanja u kojem je Vojvođanska banka prvi put učestvovala potvrđuju opredeljenost Banke da u delu kastodi poslovanja ostvari i unapređuje kvalitetan servis usluga.

Zadovoljstvo već postojećih klijenata i proaktivna komunikacija sa njima svakim danom doprinose većoj prisutnosti na veoma zahtevnom tržištu Srbije i proširenju saradnje sa novim klijentima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
vojvođanska banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana