Tekst objavljen: 01.11.2012 15:18        


Na događaju kojim je Vojvodjanska banka obeležila Nedelju štednje, 110 učenika drugog razreda OŠ “Vladimir Rolović” dobilo je svoje prve, specijalno dizjnirane dečije štedne knjižice sa po 1.000 dinara na računu, kao početnim ulogom za njihov budućnost.

Vojvođanska poklonila deci 110 štednih knjižica

Događaj je otvorila predstavnica Banke, direktorka Sektora depozita i privatnog bankarstva Marija Lazović. koja se tom prilikom zahvalila deci na dolasku i izarazila zadovoljstvo što ima čast da se obrati najmlađem auditorijumu.

Prisutni gosti su imali priliku da se sa Ivanom Maksimović oprobaju u streljaštvu na specijalnom Skat sistemu, a na kraju i da svoj rezultat uporede sa njenim. Ivana je sa zadovoljstvom i veoma pažljivo obučavala prisutne o svojoj veštini i naglasila da joj je veoma drago što je deo ovog druženja i što sa decom može da podeli svoje iskustvo sa Olimpijskih igara, kao i vreme i trud uložen za postizanje njenog uspeha.
Govoreći o Vojvođanskoj banci koja se već 40 godina bavi štednjom, po čemu je među najboljima u Srbiji, ona je istakla:

“Našoj banci poverenje ukazuje nekoliko generacija jedne porodice. Zbog toga sa ponosom možemo reći da je naša Banka - Banka za celu porodicu.”

Na veliko oduševljenje dece događaju su prisustvovali i Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, kao i osvajačica 100-te medalje za Srbiju na Olimpijskim igrama, streljačka vicešampionka Ivana Maksimović.

Ivana i Vlade su deci na sportski način, kroz interesantne primere dočarali šta zapravo znači štednja, i da ona, kao i sport, predstavlja ulaganje u budućnost.“Vojvođanska banka je aktivno učestvovala sa Olimpijskim komitetom Srbije u edukaciji dece širom Srbije kroz projekte Olimpijski čas i EkOlimpijske igre. Učili smo ih olimpijskim i životnim vrednostima. I za štednju je kao i za bavljenje sportom važna upornost i istrajnost. Verujem da će danas ovi mališani usvojiti neke nove vrednosti , početi da štede i poželeti da treniraju neki sport, možda baš streljaštvo“ – rekao je Vlade Divac.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Nedelja štednje nedelja štednje 2012 štediše štednja vojvođanska banka vlade divac

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana