Tekst objavljen: 19.11.2020 14:55        


Air Srbija i Aeroflot postigli su sporazum o proširenju postojećeg kod-šer ugovora, prema kojem će ruski nacionalni avio-prevoznik postaviti sopstvenu oznaku za let (marketing kod) na letove Air Srbije između Beograda i Istanbula, dok će srpska nacionalna avio-kompanija imati svoj marketing kod na letovima Aeroflota između Istanbula i Moskve

Air Srbija ojačala saradnju sa Aeroflotom, od 23. novembra bolja veza sa Moskvom

Zahvaljujući unapređenju partnerstva, Air Srbija će od 23. novembra putnicima ponuditi svakodnevnu vezu sa Moskvom, kombinujući direktne letove i letove preko Istanbula.

"Dobra partnerska strategija je posebno važna u trenutnim okolnostima kada je, usled posledica pandemije korona virusa, naša mreža ograničena. Da bismo našim putnicima ponudili što veći izbor i fleksibilnost prilikom planiranja putovanja, konstantno radimo na unapređenju usluga i poboljšanju saradnje sa partnerima," izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Air Srbija je tokom prethodnih meseci intenzivno radila na uspostavljanju i jačanju međukompanijskih partnerstava, pa je u avgustu potpisan kod-šer ugovor sa Turkiš erlajnzom koji pokriva više destinacija iz saobraćajnih mreža obe kompanije.

U oktobru je sa beloruskom avio-kompanijom Belavija zaključen specijalni proratni sporazum (SPA), dok je ovog meseca srpska nacionalna avio-kompanija pokrenula saradnju u okviru programa lojalnosti sa Er Kanadom, omogućavajući putnicima kanadskog avio-prevoznika da svoje sakupljene milje koriste za sve letove u mreži Air Srbije.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
aeroflot letovi za moskvu više letova za moskvu Air Serbia

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana