Tekst objavljen: 10.11.2021 14:15        


Nedelju štednje koja se tradicionalno obeležava tokom prve sedmice novembra, Banca Intesa je u saradnji sa svojom matičnom grupom Intesa Sanpaolo, obeležila edukativnim sadržajem na online kanalima banke i webinarom za zaposlene

Banca Intesa edukavitnim sadržajem obeležila nedelju štednje


Tokom skoro stogodišnje tradicije podsticanja pravilne upotrebe novca naučili smo šta pojam štednje podrazumeva. Ovogodišnju Nedelju štednje posvetili smo sigurnom ponašanju iz novog ugla – iz perspektive najmlađih i njihovih roditelja u kontekstu savremenog načina života, koji se odvija online. Savremene tehnologije i različite vrste ekrana neodvojiv su deo svakodnevice i imaju veliki uticaj na naš život, naročito na najmlađe. Tim povodom smo na društvenim mrežama Banca Intesa organizovali serijal edukativnih saveta roditeljima i upoznali ih sa osnovnim pojmovima i pitanjima u vezi sa sigurnim ponašanjem dece na internetu. Za sve pratioce smo pripremili i poklon priručnik na ovu temu, koji je dostupan na web sajtu banke.

Gostovanje u našim serijalima imala je Ana Mirković, CEO i jedan od osnivača Instituta za digitalne komunikacije, koja je dala odgovore na nekoliko važnih tema: koliko vremena deca treba da provedu pred ekranom, kada je pravi trenutak da dete dobije mobilni telefon i otvori lični nalog na društvenim mrežama, itd.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


„Živimo u eri u kojoj je digitalna komunikacija najdominantniji vid komunikacije, naročito među decom i mladima. Oni uče, istražuju, druže se, igraju se i zabavljaju se koristeći nove tehnologije, a u tom univerzumu beskonačnih mogućnosti često ne razmišljaju o svojoj bezbednosti. Uloga roditelja i odraslih je da ih slušaju, čuju i razumeju, kao i da nedvosmisleno pokažu da su podrška u svakoj situaciji. Uloga svih nas je da im pomognemo da osnaže svoj digitalni imunitet i bezbedno komuniciraju u digitalnom svetu“, istakla je Ana Mirković, CEO i jedan od osnivača Instituta za digitalne komunikacije.

Naše kolege su imale prilike da Anu čuju na online radionici „Digitalni imunitet najmlađih u vreme vanrednih okolnosti", koju je Banca Intesa organizovala povodom obeležavanja nedelje štednje.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Ana Mirković pr sadržaj banca intesa Nedelja štednje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana