Tekst objavljen: 12.09.2019 9:35        


Na ovogodišnjoj šestoj po redu BIZIT konferenciji koja se održava 6. i 7. novembra u prostorijama Kluba Poslanika pod sloganom „Digitalna ekonomija 2020“ među mnogobrojnim temama biće reči o fintech alatima, digitalizaciji bankarskih usluga i digitalnoj transformaciji u bankarstvu

BIZIT 2019: Fintech u fokusu

Prisutni će na BIZIT-u moći iz prve ruke da čuju dokle se stiglo sa implementacijom modernih tehnologija u bankarstvu. Nakon izlaganja uslediće panel diskusija na kojoj će se suočiti predstavnici svih velikih banaka u Srbiji.

Na ovogodišnjoj dvodnevnoj godišnjoj konferenciji posvećenoj digitalnoj ekonomiji posetioci će imati prilike da čuju predavanja i prisustvuju radionicama eminentnih stručnjaka iz oblasti IT-ja i biznisa, kao što su Miroslav Varga, Ivan Kokeza, Petar Vasić i mnogi drugi.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

BIZIT je brend pod kojim PC Press organizuje skupove među kojima se ističe godišnja najposećenija i najznačajnija regionalna biznis i IT konferencija, čija je tema digitalizacija u svim sferama poslovanja. Cilj BIZIT-a je da liderima budućnosti ponudi prave odgovore na njihove dileme vezane za digitalnu transformaciju. Kao najznačajniji i najposećeniji skup ovog tipa, BIZIT je među IT stručnjacima i poslovnim ljudima, prepoznat kao centralni poslovno-informatički događaj u regionu.

Pozivamo vas da se priključite! Prijavite se na sajtu bizit.rs i iskoristite popust za ranu registraciju kao i dodatni popust od 10% za čitaoce Kamatice koji dobijate prilikom prijave kada u polje za napomene upišete „Kamatica“.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
bizit konferencija pr sadržaj BIZIT it sektor marketing bankarstvo

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana