Tekst objavljen: 03.03.2022 14:15        


Skyline AFI Tower dosegao je punu visinu od 132 metra izvođenjem poslednjeg, 31. sprata. U toku je faza postavljanja fasade koja je stigla do 24. sprata a useljenje prvih zakupaca je predviđeno u četvrtom kvartalu ove godine

Novi simbol za poslovni prostor u Beogradu: Skyline AFI Tower dosegao punu visinu Foto: Stefan Simonović


Ova moderna poslovna zgrada ne samo da se izdvaja kao novi simbol poslovnog prostora u Beogradu već će uskoro postati i tačka poslovnih susreta vodećih internacionalnih i domaćih kompanija koje će ovde razvijati svoj biznis. Prvi ugovori su zaključeni i vlada veliko interesovanje.

U nedavnom istraživaju koje je sprovela agencija Ipsos pokazalo se da su jedni od najvažnijih parametara koji zaposleni očekuju od svojih poslodavaca lokacija, dodatni sadržaji, prirodna svetlost i blizina zelenih zona. Upravo je investitor ovog projekta, AFI EUROPE Srbija, vodio računa o svim ovim aspektima prilikom planiranja i izgradnje jednog od najmodernijih poslovnih ambijenata na tržištu Srbije. Rezultati istraživanja govore da je za čak 89 odsto zaposlenih blizina kafića, banaka, apoteka, restorana i prodavnica izuzetno važna.

Investitor: AFI EUROPE Srbija
Visina: 132m, 31 sprat
Površina: 40 000 m2
9 liftova
510 parking mesta
Gold LEED sertifikat


Blizina zelenih zona koje nude bogat sadržaj, uključujući sportske terene i uređene staze važna je za 83 odsto zaposlenih. Trećina ispitanika koji su u radnom odnosu izjavilo je da bi voleli da se objekti za wellness nalaze u blizini poslovne zgrade ili unutar nje a 44 odsto njih bi volelo da ima mogućnost korišćenja teretane u okviru poslovnog prostora. Upravo sve ove benefite uključujući i najveći zatvoreni privatni bazen u Beogradu će na jednom mestu ponuditi SKYLINE AFI Tower u okviru kompleksa Skyline Belgrade.

Osim fenomenalnog pogleda na različite delove naše prestonice koji će budući zakupci imati tokom svog radnog vremena, dodatnu vrednost svakako predstavlja i lokacija i odlična povezanost sa aerodromom, brojnim ambasadama i važnim institucijama a ono što je za ovu lokaciju u centru grada možda još važnije jeste da će korisnici imati naraspolaganju 510 parking mesta u podzemnoj garaži. Među brojnim benefitima svakako je i mogućnost da svaki sprat bude podeljen prema zahtevima i potrebama budućih zakupaca.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Investitor ove kule, AFI Europe Serbia, ispunio je i neophodne uslove da bi se objekat kvalifikovao za LEED GOLD sertifikat, što znači da se prilikom gradnje poštuju principi održivosti – efikasna upotreba vode, smanjenje otpada i emisije ugljen-dioksida kao i upotreba materijala koji nisu štetni po životnu sredinu. Projekat uključuje i sisteme grejanja, hlađenja i ventilacije koji su u skladu sa zahtevima energetske efikasnosti. Osim toga, ova moderna poslovna kula u potpunosti će biti opremljena svim uređajima visoke tehnologije i sofisticiranom telekomunikacionom opremom.

Zahvaljujući uspešno postavljenim projektima u domenu poslovog prostora poput biznis parka Airport City Belgrade, ime AFI Europe Srbija potencijalnim kupcima i zakupcima pruža sigurnost u investitora i predstavlja sinonim za kvalitet, odgovornost i posvećenost.

Ekskluzivni zastupnik za izdavanje ove jedinstvene poslovne kule je CBS International, vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
belgrade skyline skyline Skyline AFI Tower pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana