Tekst objavljen: 30.11.2021 8:55        


Podignite keš ili kredit za refinansiranje obaveza kod drugih banaka, do 10. decembra i ostvarite dodatni novčani bonus

Produžena i ekstra slatka ponuda Addiko banke – posebne pogodnosti za uzimanje kredita!


Addiko banka, sada već tradicionalno, organizuje atraktivne akcije za kredite i na taj način obraduje sve postojeće i nove klijente koji žele po povoljnijim uslovima da uzmu keš kredit ili da refinansiraju postojeće obaveze kod drugih banaka. Tako je i ove godine! I sada svi koji žele da apliciraju za kredit mogu to da urade još lakše nego ranije!

Bilo da ste novi ili postojeći klijent Addiko banke, možete od 23. novembra do 10. decembra podneti zahtev za keš ili refinansirajući kredit u drugim bankama i dobićete bonus u visini 2% na iznos isplaćenog kredita. Akcija važi za sve iznose kredita i nema razlike da li ćete aplicirati „online“ ili odlaskom u banku. A nisu zaboravljeni ni naši stariji sugrađani, pošto i penzioneri mogu da dobiju keš ili kredit za refinansiranje pod ovim uslovima.

Praznici su iza ugla, a novca uvek treba, bilo da planirate putovanje, velike kupovine ili želite da svoje najdraže obradujete posebnim i nesvakidašnjim poklonima za Novu godinu i božićne dane.

Sada, kad znate da Addiko banka ima odličnu ponudu za vas, sigurno se pitate: kako da apliciram za kredit?

Odgovor je – vrlo lako! Lakše nego što biste očekivali.

Imate čak tri opcije kako da podnesete zahtev, pa možete da birate. Addiko banka, kao jedan od lidera digitalizacije bankarskih procesa, klijentima nudi mogućnost da preko mobilne aplikacije podnesu zahtev za mKredit. Kada koristite ovu aplikaciju, to praktično znači da imate čitavu banku na pametnom telefonu u svom džepu, pa ceo proces apliciranja možete da završite digitalno, bez odlaska u ekspozituru.

Opcija apliciranja putem web kredita, nudi mogućnost da ceo proces aplikaciranja započnete digitalno, putem sajta banke, a proces dobijanja kredita se završava jednim odlaskom u najbližu ekspozituru Addiko banke. Samo apliciranje traje svega nekoliko minuta!

Tu je, naravno, opcija odlaska do ekspoziture i podnošenje zahteva na tradicionalni način, a ljubazni zaposleni koji razumeju vašu potrebu za uštedom vremena su tu za svako vaše pitanje.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Bilo koji način apliciranja da odaberete, potpuno besplatno dobijate pregled mesečne otplate u odnosu na sumu i broj rata koji sami birate, kao i ugovor na kreditni zahtev u najkraćem roku. Takođe, izuzetna pogodnost je to što možete da aplicirate za kredit ne samo radnim danima, već i vikendom, za razliku od nekih drugih banaka.

Ako želite da vrlo lako, brzo, jednostavno i pre svega sigurno dođete do keš ili kredita za refinansiranje, Addiko banka je tu za vas, jer pruža sve ovo ali i još više!

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Addiko banka pr sadržaj krediti keš kredit ref kredit kredit za refinansiranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana