Zvanični kurs Evra za dan 14.04.21. :: 117.5779 rsd
Tekst objavljen: 10.11.2020 14:55        


Drugu godinu zaredom, Sberbank Srbija pokrenula je društveno odgovornu akciju „Očistimo priobalje Beograda“, kako bi se delovi rečnih tokova Save i Dunava očistili od nagomilanog smeća, a priobalje beogradskih reka postalo čistije i lepše

Sberbank Srbija sakupila preko 600 kg otpada u akciji „Očistimo priobalje Beograda“

Tokom ove višednevne akcije, očišćen je rukavac kod Ade Ciganlije i određeni potezi Dunavskog i Savskog keja, a prikupljeno je 620 kilograma otpada. Očuvanje životne sredine jedna je od najvažnijih društveno odgovornih vrednosti, zato je Sberbank akciju podigla za lestvicu više i uklonjen otpad prosledila na dalju reciklažu.

„Svedoci smo da u ovoj godini, pored loše epidemiološke situacije koja nas je sve zatekla, problem zagađenja, ne samo priobalja, već uopšte životne sredine je nažalost i dalje prisutan i zato iziskuje našu veliku pažnju i zalaganje. Drago mi je što smo imali priliku da, po drugi put, doprinesemo čistijem i lepšem priobalju. Nastavićemo da, kroz ovakve i slične projekte, doprinosimo našem zdravijem okruženju, a na taj način verujem da ćemo podstaći i celo društvo na odgovorniji odnos prema životnoj sredini“, istakla je Marijana Vasilescu, predsednica Izvršnog odbora Sberbank Srbija.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Sberbank Srbija, od svog dolaska na tržište, svojim sponzorstvima i donacijama, do sada je pomogla različite društveno odgovorne projekte, a ove godine je sa preko 7 miliona dinara učestvovala u borbi protiv pandemije COVID-19.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
očistimo priobalje Beograda Sberbank Srbija ekologija Marijana Vasilescu pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana