Zvanični kurs Evra za dan 20.09.21. :: 117.5647 rsd
Tekst objavljen: 10.12.2019 12:55        


Tokom proteklog perioda Sberbank pokrenula je društveno – odgovornu inicijativu „Očistimo priobalje Beograda“, kako bi se delovi rečnih tokova Save i Dunava očistili od nagomilanog smeća. Ideja čišćenja imala je za cilj da se ukloni sve što je nagomilano, a što narušava kako izgled tako i funkcionalnost ovih lokacija

Sberbank Srbija sakupila više od 800kg smeća u akciji „Očistimo priobalje Beograda“

U želji da doprinese čistijem i lepšem izgledu beogradskih reka, Sberbanka je čišćenje podigla za lestvicu više, uklonjeno đubre odneto je na dalju reciklažu. Tokom akcije čišćenja prikupljeno je 840 kg đubreta, odnosno 113 džakova različitog materijala.

„Problem zagađenja, ne samo priobalja već uopšte životne sredine, je nešto što iziskuje našu veliku pažnju i zalaganje. Živimo u zemlji koja može da se pohvali prelepim prirodnim bogatsvima, ali o kojima se nažalost ne brinemo dovoljno. Baš zbog toga, drago mi je što smo imali priliku da kroz ovakav projekat doprinesemo čistijem i zdravijem priobalju. Sigurna sam da je ovo samo početak i da ćemo kroz ovakve i slične projekte podstaći celo društvo na odgovorniji odnos prema životnoj sredini “ – istakla je Marijana Vasilescu, predsednica Izvšrnog odbora Sberbank Srbija.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Sberbank Srbija, od svog dolaska na tržište, ulaže u različite projekte korporativno – društvenog poslovanja. Svojim sponzorstvima i donacijama do sada je pomogla različite obrazovne i zdravstvene ustanove, domove za decu bez roditeljskog staranja i sl. Ekspoziture Sberbank Srbija opremljene su kontejnerima za reciklažu i aktivno učestvuju u akciji „Češ za hendikep“.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
čišćenje akcija čišćenja pr sadržaj Sberbank Srbija ekologija Beograd

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana