Tekst objavljen: 04.11.2019 15:45        


Sberbank Srbija, u duhu svog imena koje u prevodu znači štednja, plasirala je izuzetnu ponudu oročene štednje u evrima za sve svoje klijente – Štedi gde evro više vredi

U Sberbanci štedi – gde evro više vredi

Specijalna ponuda Sberbanke važi za nova sredstva i to na period oročenja od 6 meseci, za sve iznose. Nominalna kamatna stopa iznosi 1,6%, dok efektivna kamatna stopa iznosi 1,38%.

„I ove godine Sberbank Srbija pripremila je izuzetno atraktivnu ponudu oročene štednje u evrima. Za period oročenja na 6 meseci našim klijentima omogućili smo štednju po nominalnoj kamatanoj stopi od 1.6 odsto, jer smo svesni da im je veoma bitno da period oročenja ne bude suviše dug. Ova ponuda važi sve do kraja 2019. godine, pa pozivamo sve klijente da posete najbližu Sberbank ekspozituru i uvere se u kvalitet naše ponude“, izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Sberbank super štednja traje do kraja 2019. godine. Za više informacija, posetite veb-sajt sberbank.rs ili pozovite kontakt centar na broj 19909 i saznajte zašto Sberbank Super štednja omogućava da vaša štednja zaista više vredi.

1 komentar

  1. User image
    Slobodanka Obradovic 18.11.2019 14:56

    Postovani ,

    da li slobodni umetnici - pevaci mogu da podnesu na osnovu mesecnih primanja od autorskog prava iz inostranstva kredit i do koje sume ?

    Zahvaljujem.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Nedelja štednje Sberbank devizna štednja pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana