Tekst objavljen: 28.09.2021 13:35        


Svi vozači BMW-a u Srbiji od sada će uz nekoliko klikova imati na raspolaganju brze informacije o aktuelnim opozivima i tehničkom unapređenju vozila ukucavanjem broja šasije svog auta na zvaničnom sajtu BMW Srbija

Unesite broj šasije BMW-a onlajn i saznajte sve o aktuelnim tehničkim kampanjama i opozivima


U okviru ove jednostavne procedure korisnici BMW automobila deo posla završavaće iz fotelje, jer se termin servisiranja vozila, koja su obuhvaćena opozivom, zakazuje onlajn.

Na korisnicima je da u jasno naznačeno polje unesu broj šasije svog BMW auta, koji se inače nalazi na samom vozilu, saobraćajnoj dozvoli i polisi osiguranja.

Dostupnost ove usluge omogućiće svim korisnicima BMW automobila u Srbiji celishodne informacije na jednom mestu, gde će u bilo kom trenutku moći da proveravaju aktuelne tehničke kampanje i da li se te mere odnose i na njihovo vozilo.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Servisiranja su omogućena u svim ovlašćenim BMW servisima (BMW Delta Motors, Delta Auto Servis i BMW Radulović u Beogradu, BMW Radulović u Novom Sadu, BMW Stefanović auto u Mladenovcu, BMW Autogarant u Čačku i BMW Mitić Company D.O.O. u Nišu).

Osim vozačima BMW automobila, ova brza i laka usluga uskoro će biti dostupna i onima koji voze modele brenda „MINI“, dok će sve informacije o tome moći da se pronađu na www.mini.rs .

Unapređenja vozila ili opozivi su mere zasnovane na tolerancijama u dizajnu i prozvodnji, a koje mogu da utiču na bezbedan rad ili kvalitet vozila.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
BMW Srbija servis automobila online zakazivanje BMW Mini pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana