Tekst objavljen: 09.11.2021 12:55        


Nacionalni nagradni konkurs Komercijalne banke

UZ DinaCard karticu kupovina je puna poklona


Više od 1.000 laptop računara, mobilnih telefona, zvučnika i vaučera za kupovinu – vredne su nagrade, koje ove jeseni mogu da osvoje korisnici nacionalnih DinaCard kartica Komercijalne banke.

Učešće u velikom nagradnom takmičenju Uz DinaCard karticu kupovina je puna poklona direktno će uzeti svi klijenti Komercijalne banke, članice NLB Grupe, aktivni korisnici DinaCard Start, DinaCard Klasik, DIS DinaCard kobrending i DinaCard kreditnih kartica.

Najbolje rangirani učesnici, sa najvećim brojem plaćanja nacionalnim karticama u periodu od 10. novembra do 31. decembra, biće nagrađeni u januaru naredne godine iz fonda vrednog više od 30.000 evra.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Kao institucija tradicionalno okrenuta klijentima, Komercijalna banka neprekidno promoviše efikasna, pouzdana, ali i povoljna rešenja za platne transakcije – kako za trgovce, tako i za korisnike kartica. Jedno od njih je zasigurno nacionalna DinaCard kartica, koja se može koristiti za plaćanje robe i usluga, podizanje gotovine na bankomatima, plaćanja na veb sajtovima domaćih trgovaca i obaveza prema državi - u zemlji i 160 zemalja sveta.

Zbog toga, sve svoje transakcije još danas poverite DinaCard kartici – za sigurna i povoljna plaćanja, i kupovinu punu poklona.

Za više informacija posetite www.kombank.com

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Komercijalna banka dina kartica nagradna igra pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana