Tekst objavljen: 16.05.2019 16:30        


Vojvođanska banka predstavila je u Čačku i Kragujevcu Visa Gold olimpijsku karticu kojom je omogućila da se od svake transakcije deo novčanih sredstava donira za stvaranje boljih uslova za naše sportiste u fazi priprema za Olimpijske igre u Tokiju.

Vojvođanska banka pomaže srpskim olimpijcima

Specijalni gost na promociji u Čačku je bila Milica Gardašević, atletičarka, juniorska prvakinja Evrope 2017 u skoku u dalj, a u Kragujevcu Milutin Stefanović, strelac, učesnik Olimpijskih igara u Riju i osvajač zlatne medalje na Evropskom prvenstvu 2017. i srebrne 2018. godine u miksu sa Andreom Arsović.

Ovu karticu Vojvođanska banka razvila je u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije i kompanijom VISA. Reč je o kartici kojom korisnik prilikom svake transakcije pomaže sportiste tako što Banka donira Olimpijskom komitetu Srbije određen iznos, bez ikakvih dodatnih troškova po klijenta. Kako bi ih motivisali da plaćaju baš ovom karticom, pored navedenog, budući korisnici moći će da uživaju u svim pogodnostima koje Visa obezbeđuje putem svog Visa Gold Premium paketa.

“Vojvođanska banka je zvanična banka Olimpijskog komiteta Srbije već peti olimpijskih ciklus. Ova kartica je nastala kao rezultat dugoročnog i kvalitetnog partnerstva kao i strateškog opredeljanja Banke da se kontinuirano bavi aktivnostima koje predstavljaju podsticaj za kvalitetan razvoj zajednice u kojoj posluje. Ponosni smo što smo kreiranjem Visa Gold olimpijske kartice pronašli način da ova podrška bude dugoročna i da u njoj učestvuju i naši klijenti” izjavio je Aleksandar Milovanović (na slici ispod), regionalni direktor.



„U ime mojih kolega sportista volela bih da se zahvalim Vojvođanskoj banci na podršci koju već dug niz godina pruža našim najboljim sportistima. Sjajno je što sada postoji i VISA olimpijska kartica kojom će svako od naših sugrađana moći i direktno da podrži sportiste Srbije, na putu ka Tokiju“ rekla je Milica Gardašević (na slici ispod).

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

„Imajući u vidu da dolazim iz sporta koji nije dovoljno medijski i marketinški atraktivan, mogu da kažem da ovakva kontinuirana podrška Vojvođanske banke puno znači jer nam daje mogućnost da se više fokusiramo na pripreme, takmičenja i ostvarivanje rezultata. Drago mi je što smo baš u Kragujevcu i što će i moji sugrađani korišćenjem VISA Gold olimpijske kartice moći da podrže naš tim“ rekao je Milutin Stefanović (na slici ispod).



Više informacija o Visa Gold olimpijskoj kartici nalazi se na linku: https://www.voban.rs/visa_gold_olimpijska.

Za sve klijente koji su zainteresovani da postanu korisnici ove kartice dovoljno je da posete bilo koju filijalu Vojvođanske banke.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Olimpijske igre sport pr sadržaj vojvođanska banka milica gardašević milutin stefanović aleksandar milovanović olimpijci

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana