Tekst objavljen: 19.07.2019 10:55        


Wiener Städtische osiguranje novi je vlasnik poslovne zgrade „Anex“ u Resavskoj ulici u Beogradu

Wiener Städtische osiguranje kupilo zgradu u centru Beograda

Jedna od najlepših poslovnih zgrada u Beogradu kupljena je od kompanije Anex Group d.o.o. Po prvi put otkako posluje na srpskom tržištu Wiener Städtische osiguranje je prateći trendove i sa ciljem da investicioni portfolio učini raznovrsnijim, investiralo u kupovinu nekretnine.

Ovo ulaganje je veoma važan momenat u razvoju naše kompanije. Predstavlja odraz naše stabilnosti, snage i istovremeno je krupan korak napred u investicionoj politici, jer ulažemo u budućnost. Pratimo moderne trendove, želimo da naš investicioni portfolio diversifikujemo i zato ulažemo u nekretnine. Iako je ovo direktno ulaganje Wiener Städtische osiguranja, kupovina zgrade je još jedan odraz poverenja naše matične kompanije Vienna Insurance grupe u Srbiju i dokaz dugoročne posvećenosti ovom tržištu”, izjavio je Zoran Blagojević, predsednik Izvršnog odbora Wiener Städtische osiguranja.

Poslovna zgrada “Anex” nalazi se u Resavskoj ulici broj 23, u Beogradu i prema ocenama stručnjaka, predstavlja jednu od najlepših i najmodernijih poslovnih zgrada u Srbiji. Prostire se na više od 5.000 kvadratnih metara i sa lokacijom u strogom centru prestonice jedan je od najatraktivnijih poslovnih prostora u Beogradu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Sedište Wiener Städtische osiguranja ostaje u zgradi VIG Plaza, u Ulici Trešnjinog cveta 1 na Novom Beogradu. U novoj poslovnoj zgradi kompanija planira da nastavi sa iznajmljivanjem prostora zakupcima u skladu sa investicionom politikom i najboljom poslovnom praksom na tržištu.

Osnovano kao greenfield investicija Vienna Insurance grupe (VIG), Wiener Städtische osiguranje posluje u Srbiji od 2003. godine. Ima više od 1.200 zaposlenih u preko 40 poslovnica širom zemlje.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
pr sadržaj wiener osiguranje Wiener Stadtische Wiener Städtische osiguranje poslovna zgrada anex zoran blagojević

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana