Tekst objavljen: 17.05.2013 14:28        


Alpha Bank će, treću godinu za redom, biti sponzor jedne od najposećenijih kulturnih manifestacija u zemlji - „Noć muzeja“, koja se održava 18.maja u terminu od 18:00 do 23:00h. Tim povodom, biće prisutna na dve lokacije, sa atraktivnim pratećim programom.

Alpha Bank sponzor manifestacije „Noć muzeja”

U okviru Noći muzeja, u Etnografskom muzeju biće organizovana izložba“Dobrodošli u čudesni svet bajki”, koja će scenskim prikazima upotpunjenim zanimljivim predmetima, predstavama, filmovima i kvizovima dočarati atmosferu uvek aktuelnih zapadnoevropskih bajki. Pored interesantnog programa, posetioce očekuju pokloni koje je Banka pripremila -mališane ukusni slatkiši, a roditelje ABC Klub poklon vaučeri kao podsticaj štednje za decu.

U Narodnoj biblioteci Srbije
odvijaće se „Noć obnove i izgradnje“ gde će sve biti u znaku nekada aktuelnih radnih akcija i parole „Da nam živi, živi rad!“. Posetioci koji pokažu zavidno znanje u kvizu koji će Alpha Bank tom prilikom organizovati, biće nagrađeni poklonima koji simbolizuju taj period. Takođe, Alpha Bank i Narodna biblioteka Srbije će se potruditi da pokažu solidarnost na delu i to kroz organizovanje humanitarne akcije „Deca-deci“ gde će se iste večeri, u okviru dečjeg kutka u Narodnoj biblioteci Srbije, prikupljati knjige i školski pribor za nezbrinutu decu iz „Svratišta“. To će biti prilika za sve posetioce da, pored uživanja u zanimljivim izložbama i postavkama, pomognu napuštenoj deci sa ulice.

Dobrodošli!

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Alpha bank

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana