Zvanični kurs Evra za dan 24.11.20. :: 117.5748 rsd
Tekst objavljen: 30.10.2012 13:30        


Povodom tradicionalnog Meseca štednje, Eurobanka nagrađuje štediše isplatom duple kamate u prvom mesecu oročenja. Ova ponuda važi za depozite u evrima i dinarima, uz opciju mesečnog pripisa kamate.

Eurobank EFG: Dupla kamata u prvom mesecu oročenja

- Eurobanka je tradicionalno poznata kao banka sa odličnim uslovima za štednju. Ponudom duple kamate u prvom mesecu oročenja, odlučili smo da nagradimo sve klijente koji nam u Mesecu štednje ukažu poverenje. Ovo je prava prilika za sve građane koji štednju prepoznaju kao način da 'novac zarađuje novac', da još više uvećaju svoju ušteđevinu i finansijsku sigurnost“– izjavio je Goran Tomić, Rukovodilac službe za depozite građana Eurobanke.

Pored promotivne ponude u Mesecu štednje, klijentima u Eurobanci dostupna je široka paleta depozitnih proizvoda, prilagođena vrsti i nameni njihove štednje.

U pitanju su proizvodi poput: „Slobodne štednje“ (atraktivna kamatna stopa uz uvek dostupna sredstva), klasična „Oročena štednja“, „Štednja pri ruci“ (50 odsto oročenog iznosa uvek na raspolaganju), „Euro UNAPRED“ (sa isplatom celokupne ili mesečne kamate unapred), „Euro STEP“ (depozit se uvećava za iznos mesečnog pripisa kamate) i „Blago deci“ (Štednja za decu).

Na značajno poverenje klijenata ukazuje podatak da je Eurobanka treća banka po visini ukupnih deviznih depozita građana u Srbiji. Eurobanka beleži stalni porast depozita klijenata, a samo 2011. godine štedni ulozi uvećani su za oko 10 odsto.

Više informacija o ponudi štednje kod Eurobanke građani mogu da dobiju posredstvom specijalne opcije internet stranice www.eurobankefg.rs/savetnikzastednju, kao i besplatnim pozivom na korisnički servis EuroPHONE 0800 111144/Opcija 7.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Eurobank EFG Nedelja štednje nedelja štednje 2012 štednja štediše banke

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana