Tekst objavljen: 09.10.2012 12:35        


Folksbanka je kao lider na bankarskom tržištu u oblasti kreditiranja u domaćoj valuti i prateći potrebe klijenata, pripremila specijalnu ponudu za gotovinske i kredite za refinansiranje.

Krediti Folksbanke u dinarima sa fiksnom ratom

Ana Cigić, ekspert za razvoj proizvoda Folksbanke, objašnjava:

„Folksbanka će u periodu do 02.11.2012 godine kredite za refinasniranje i gotovinske kredite odobravati bez troška obrade. Dosadašnja praksa je pokazala da klijenti lakše i ekonomičnije upravljaju svojim sredstvima ukoliko su sva dugovanja svedena na jedan kredit. Upravo iz tog razloga naša banka je omogućila klijentima da u promotivnom periodu sva dugovanja iz drugih banaka refinansiraju dinarskim kreditom za refinansiranje sa fiksnom ratom, fiksnom kamatnom stopom tokom tokom prvih 60 meseci otplate i bez troška obrade kredita tokom promotivnog perioda.

Folksbanka je prva banka na srpskom tržištu koja je promovisala dinarski gotovinski kredit (keš kredit) sa fiksnom ratom. Gotovinski kredit (keš kredit) je kredit sa fiksnom kamatnom stopom, tj. fiksnom mesečnom ratom u dinarima tokom tokom prvih 60 meseci otplate, bez učešća i depozita. Kredit za refinansiranje i gotovinski kredit (keš kredit) se odobravaju do maksimum 84 meseci, bez učešća i depozita sa fiksnom kamatnom stopom i fiksnom ratom tokom prvih 60 meseci otplate.

Obzirom da većina građana zavisi isključivo do dinarskih primanja, onda su refinansirajući kredit i gotovinski kredit u dinarima (domaćoj valuti) i ekonomski najopravdaniji. Konkretni razlozi koji idu u prilog dinarskim kreditima su:

• klijent uvek zna tačan iznos mesečne rate dinarskog kredita, dok kod kredita u EUR to ne može da zna / zavisi od kursa na dan dospeća rate;
• klijent se ne izlaže dodatnim troškovima prilikom plaćanja mesečnih obaveza jer su rate kredita fiksne i u dinarima - domaća valuta / nema obračuna u odnosu na kurs;
• eventualni rast inflacije će ići u prilog korisnicima / klijenti plaćaju nominalno iste iznose mesečnih rata, ali REALNO manje.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
folksbanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana